Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a leszbikus csajok, nők mennyire hűségesek?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Vagy, ha kapcsolatban él, mennyi időt bír ki egy leszbikus anélkül, hogy másfelé kacsintgat? Vegyük külön a flörtöt, és a konkrét megcsalást. Kort is írjatok légyszíves. Köszönöm.

2017. márc. 12. 12:13
 1/9 MaryRead ***** válasza:
100%

Ugyan annyira vagyunk hűségesek mint a heterók! Semmi különbség nincs ebben. Ez mindig ember függő.

30N

2017. márc. 12. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ettol fugg :D
2017. márc. 12. 12:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor rosszul tettem fel a kérdést :D

Nem a leszbiségen van a hangsúly. Hanem, hogy a válasz adó leszbikus nők, akik kapcsolatban éltek/élnek, mit tapasztaltak? Ők, illetve a párjuk mennyire volt hűséges? :) Tudom, hogy ember függő. Csak mivel leszbikus vagyok, és párkapcsolatban élek, kíváncsi vagyok mások tapasztalataira...

2017. márc. 12. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert nálam pl. Két kapcsolat volt csupán, ahol nem csaltak meg... A hetero kapcsolatokról pedig nem tudok nyilatkozni, nem tudom az ő "statisztikájukat". 32 n
2017. márc. 12. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt, amiben ő nekem az első minden téren és szintúgy neki is ugyanígy én. 6.5 éve tart, eszem ágában sem lenne megcsalni és neki sem engem, annyira szeretem, hogy még csak fantáziálni sincs igényem másról.

De úgy általánosságban is elítélem a megcsalást, ha valami nem működik, akkor meg kell beszélni és helyrehozni, vagy ha nem lehetséges, akkor búcsút inteni és aztán mindenki azzal kavar akivel akar, de a másik háta mögött elég gerinctelen.:S

2017. márc. 12. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy mennyire csalnának meg, vagy éppen megcsalnak-e.

De én senkit nem lennék képes megcsalni :/

2017. márc. 12. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Hozzám eddig mindenki hűséges volt és én is hűséges voltam mindenkihez. Biztosan hűségesebbek a leszbikus nők, mint a meleg pasik. Undorítónak tartom amúgy ezt a promiszkuitást a meleg világban.
2017. márc. 12. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira hűségesek mint a heterók! Ha a szerelmük fenn tudja tartani a hűségüket, akkor eszükbe sem jut csalni. Ha a párjuk nem tesz a szerelemért, a kapcsolatáért, ha beletesped, akkor egy idő után kiborul a bili.
2017. márc. 13. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Én pl.azt tapasztalom,hogy hűségesebbek mint a heterók.Nekem még egyik kapcsolatomban sem történt megcsalás.A párommal 1,5 éve vagyunk együtt,még kísértést sem éreztem soha rá,hogy megcsaljam.Őt sem csalták még meg soha,kivéve az első kapcsolatában,de az férfival volt.Nem lehet,hogy rossz helyen keresgélsz kérdező?

28/N

2017. márc. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!