Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Valaki elmagyarázná, esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná, esetleg segítene?

Figyelt kérdés
Érdekelene, hogy normális e az, hogy 20évesként egy 45körüli nőt kívánok ès hogy miket vehetnék biztos jelnek hogy ő is kíván esetleg tettszek neki? Légyszíves ha lehet privátban írjatok és a beszólogatásoktól kíméljetek mert nincs rá kapacitásom, hogy le reagáljam a hülyeségeket.:D köszi.:))))

2017. márc. 10. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
De ez,csak ilyen fantázia nem? Kíváncsiság?
2017. márc. 10. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, nekem volt hogy találkoztam egy nővel akiről azt hittem hogy kb 35-40 éves (én 21) és nagyon vonzónak találtam, majd később kiderült hogy 52 éves. Igaz, valszeg volt ajakfeltöltés, arc plasztika, ráncfelvarrás stb. Van aki nagyon jól tudja tartani magát.
2017. márc. 11. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Húú, ezzel nem vagy egyedül. A munkahelyemen rengeteg gyönyörű 30-40 körüli nő van és hát képtelenség nekik ellenállni.. :-D Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy nem igazán számít nálam, hogy hány éves a másik nő, ha tetszik és vonzó, akkor tetszik, nem tudok mit tenni .. :-D De én is kíváncsi lennék a válaszokra :-)

22L

2017. márc. 11. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!