Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná, esetleg segítene?
Figyelt kérdés
Érdekelene, hogy normális e az, hogy 20évesként egy 45körüli nőt kívánok ès hogy miket vehetnék biztos jelnek hogy ő is kíván esetleg tettszek neki? Légyszíves ha lehet privátban írjatok és a beszólogatásoktól kíméljetek mert nincs rá kapacitásom, hogy le reagáljam a hülyeségeket.:D köszi.:))))2017. márc. 10. 21:26
1/3 anonim válasza:
De ez,csak ilyen fantázia nem? Kíváncsiság?
2/3 anonim válasza:
Szerintem normális, nekem volt hogy találkoztam egy nővel akiről azt hittem hogy kb 35-40 éves (én 21) és nagyon vonzónak találtam, majd később kiderült hogy 52 éves. Igaz, valszeg volt ajakfeltöltés, arc plasztika, ráncfelvarrás stb. Van aki nagyon jól tudja tartani magát.
3/3 anonim válasza:
Húú, ezzel nem vagy egyedül. A munkahelyemen rengeteg gyönyörű 30-40 körüli nő van és hát képtelenség nekik ellenállni.. :-D Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy nem igazán számít nálam, hogy hány éves a másik nő, ha tetszik és vonzó, akkor tetszik, nem tudok mit tenni .. :-D De én is kíváncsi lennék a válaszokra :-)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!