Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi lettem? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi lettem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában úgy érzem furcsa dolgok történnek velem. Mindig is kicsit ,,fiús" lány voltam, nem annyira érdekeltek a lányos dolgok. Viszont fiúkkal voltak eddig kapcsolataim, most is van egy több mint 3 éve. Valahogy sosem tudtak kielégiteni, de én sem izgultam fel igazán. Szeretem a barátomat, nagyon összeillünk, de valahogy ez mégis ott van. Az történt, hogy az egyetemen csoportokba osztottak bennünket gyakorlatokon és van egy szintén ,,fiús" külsejű lány a csoportomban. Beszéltünk pár szót, meg már egy éve ismerem is, de mostanában azt vettem észre, hogy jobban elkezdtem figyelni őt és kisebb vonzódást érzek iránta. Valaki tud erre megfelelő magyarázatot adni?

2017. márc. 12. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Ha fiú barátod van, és egy lány iránt is érezel valamit attól még nem vagy leszbikus, mivel semmilyen szexuális formában nem érintkeztél a lánnyal, egyszerűen csak kíváncsi vagy.

Amit mondasz, hogy a fiúk nem tudtak kielégíteni ennek 2 oka lehet: vagy nem jól csináltátok, vagy arra vágysz a tudatod alatt, hogy lánnyal is kipróbáld.

2017. márc. 12. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:

a barátnőmnél ugyanez volt a helyzet, érezte, hogy valami nem stimmel, aztán kénytelen volt bevallani magának, hogy a lányokat szereti:)

22/L/L

2017. márc. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!