Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-Lányok, Szerelmes lettem 16L/nem vagyok divatleszbi sőt leszbi sem, akkor most mi a franc van?
Márpedig vagy leszbi vagy biszex vagy.
Passz.
És most mi ezzel mit kezdjünk, de tényleg? :D
Kérdezd meg őt, és legyetek boldogok.
Szerintem még mindig értelmesebb mint az ilyen kérdések
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Fiatal vagy, természetes a kiváncsiságod.
De mivel úgy veszem ki a szavaidból, hogy itt már erős érzelmekről van szó, így elképzelhető, hogy lesz benned egy kis hajlam a későbbiek során. Bár azt írtad, hogy még pasid sem volt, tehát én a helyedben először az erősebbik nemnél próbálkoznék :)
Ha viszont ezt a lányt nem tudod elfelejteni sehogy, akkor közeledj hozzá valamilyen úton-módon, persze csak diszkréten, mert nem biztos, hogy Ő is hasonlóan érez irántad!
A legnagyobb hulyeseg azon agaylni masok mint gondolnak rolad! Ha te ugy erzed kezdemenyezned kell hat tedd meg!!
Ugyis lesz aki ribancnak fog gondolni, meg divatleszbinek. Valaki semleges marad s valaki partololag lep fel!
amugy egy ertelmes ferfi kifejezetten orul ha a parja biszexualis, mert abbol meg neki is szarmazhat egy kis elony! :D
Próbálj meg közelebb kerülni a csajszihoz. Úgy kiderül, hogy viszonozza-e. Hajrá. :)
És sose félj attól, hogy ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!