Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon leszbi lettem?
Figyelt kérdés
Átjött barátnőm hozzánk kicsit hülyülni meg beszélgetni... elkezdett fölhozni egy olyan témát hogy a leszbiknek milyen jó hogy jobban megismerik a saját nemüket. mikor ezt túltárgyaltuk kimentünk kifeküdtünk a fűbe úgy hogy egymás mellett volt a fejünk, erre megcsókolt én élveztem is pár másodpercig de aztán elkaptam a fejem. mindketten elég szótlanok voltunk igaz én rákérdeztem miért csinálta és azt mondta hogy ő sem tudja mi jött hozzá... Segytsetek :S 16/L2012. jún. 19. 12:18
1/4 anonim válasza:
fiatalok vagytok, próbálkoztok. plusz divattá is vált az ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
Az biztos, nagyon ragályos. Nehogy megcsókolj senki mást, mert az is leszbi lesz.
3/4 okoska31 válasza:
és ettől még nem lettél az-csak jó úton haladsz... meg azért 16 évesen szerintem korai lenne eldönteni a nemi irányultságod...
4/4 anonim válasza:
Okoskanak igaza van :) azert meg addig kell jo parszor csalodnod a ferfiakban vagy nem .hogy a masik nemhez vonzodj :D mivel a legtobb not eddig akit hallottam igy ismerosoktol hogy azert lett Le,mert hogy sokat csalodott a ferfiakban hat pofam majd leszakadt xD na de ez van :D 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!