Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek milyen lányok tetszenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Őszintén, nektek az a lány jön be, aki meghallgatja a problémáitokat, és romantikus, meg ragaszkodó (nem az aki annyira ragad rád, hogy már megijedsz)? Vagy inkább aki érzelmi téren nem fejezi ki magát igazán? Vagy csak simán, ti mit kerestek egy nőben? :)
2017. jan. 25. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Oh tőlem ragaszkodhat, mindigis bújós lányt szeretnék, igazabol konkret idealt nehez mondani, de az fontos hogy azert legyen stílusa, persze nem ugy hogy jaj mindig a legujabb cuccokba legyen, csakhogy ertitek. Igazabol ha mar nem ilyen tömeg akkor az tökeletes. Arcra pedig mindig az aranyos volt a kulcsszó mondjuk ha egyszer tetszik valaki akkor 0-24 tudnam unás nélkül nézni őt. Testalkatra a vékonyabb lányok tetszenek, (nem itelek el egy ducibb lanyt se) éshát lányosabb lányt keresek mármint ez sem szoknyát meg magassarkút jelent, inkább ilyen vans-es pulcsis hosszu haju emberkét akivel elmehetek egy horrorra vegre a moziban.

Bocsi a hosszu valaszert, remelem mindenki megtalálja élete párját, márha nem szeretne inkább egyedül lenni. Letyen zsép napotok! :D 16/L

2017. jan. 26. 18:09
 12/19 anonim ***** válasza:
sportos, izmos. Én is ilyen vagyok :)
2017. jan. 26. 19:07
 13/19 A kérdező kommentje:

8as egyetértek nagyon 😁 Mondjuk nálam a barátomhoz hasonló nagyrészt azt jelenti, hogy tudjak vele beszélgetni, és ne nyögvenyelősen kelljen fenttartani a beszélgetést. Sajnos kevés olyan ember van, főleg neten keresztül, akivel könnyen megtaláljuk a közös hangot, ha pedig kapcsolatról is lehet szó az már tényleg nagy ritkaság. Talán.. nem vagyok egy jó ember, vagy nem tudom. Az itt leírtak alapján sok embernél számít nagyrészt a külső. Picit több is, mint amire gondoltam, mivel én külsőre sose találom az ideálom, valahogy ha belsőre tetszik, akkor a külseje is bejön, ha nem élősködős és egyéb 😂😂Ja, meg ha nem nagyon vékony, hanem sportos, vagy ducibb és hozzá lehet bújni és puhii :3 Utolsó előtti, érdekel a véleményed, ahogy másoké is, úgyhogy nem baj, ha hosszú ;*

17/L/L (talán Bi, de még nem volt rá példa, hogy el tudtam volna képzelni pasival :/)

2017. jan. 26. 21:12
 14/19 anonim válasza:
100%

Érdekes, hogy legtöbbeknek a nőies lányok tetszenek, nálam ez nem így van, persze nem vagyunk egyformák :)

Nekem fiús és lányos lányok is tetszenek, lényeg, hogy legyen saját véleménye, gondolatai az életről. Nem baj, ha nem egyezik minden pontban az érdeklődési körünk, ha azt látom, hogy lelkesedéssel és átéléssel csinálja, amit szeret. Ettől függetlenül azért fontos, hogy legyenek közös pontjaink, ez elengedhetetlen.

Külsőhöz visszatérve: a hosszú vörös haj nekem is gyengém, de lehet, hogy mi itt páran túl sokat néztük az Arielt és a Harisnyás Pippit kiskorunkban. 😁 Én biztos. 😂

Viccet félre téve, a rövid haj bejön, viszont kifejezetten nem tetszenek a hosszú műkörmös, magassarús lányok.

A legfontosabb, hogy legyen ápolt,igényes. Picit inkább fiúsabb, mint lányosabb, vagy inkább úgy mondanám, hogy "vagányabb" lány. :)

21LL

2017. jan. 26. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Mindig úgy voltam vele hogy a vékonyabb csajok,sportosabbak

De ha bejön a csaj akkor nem baj ha van rajta felesleg ☺☺

2017. jan. 27. 09:03
 16/19 A kérdező kommentje:
14es nekem is tetszik a fiús-lányos lány is, annak ellenére, hogy fiús vagyok 😂 vagyis.. külsőre fiús :D Szerencsére még nem láttam olyat, hogy valaki leszbikus, és 3 kiló vakolat van rajta 😂 Ha látnék is belökném egy folyóba, és megvárnám, amíg az implantátumától kezdve a műszempillájáig minden lejön róla, aztán megnézném, hogy mi rejlik a falögött 😂😂 Az Ariel az minden mennyiségben, bár Red az oitnb-ből se volt rossz :3 mhmm orosz nők $$ Már majdnem olyan jók, mint a lengyelek 😂😂
2017. jan. 27. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én azt szeretem ha nem fejezi ki az érzéseit, vagy mégjobb, ha nincsenek érzései. Legyen szociopata, aki valamilyen oknál fogva csak hozzám ragaszkodik,ne legyen pszichopata. De az a minimum, hogy asszociális legyen, ne legyen antiszociális. Különösebben nem érdekel, hogy néz ki, de ne sminkelje magát erősen. Sápadt bőr, deviáns öltözködés és a hullámos,gubancos nyakig érő fehér haj hihetetlenül bejön, de még jobb ha albínó. Szeressen állatokat és embereket terrorizálni és bántani.
2017. jan. 28. 00:38
 18/19 ívy1 ***** válasza:
Belsőleg legyen talpraesett,érzelmes,művelt.Külsőre a nőies tetszik de a természetes persze ez nem azt jelenti hogy ha esetleg meg van csináltatva a cicije az kizáró ok,ja és főleg legyen ápolt.
2017. jan. 28. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:

- Legyen lelkizős, realista, egyedi, karakán. Lehet ragaszkodó, de akkor el kell fogadnia, hogy én nem vagyok az a tapadós típus.

- Csak a tomboyok, butch-ok, androgünök jöhetnek szóba, a nőies lányokhoz egyszerűen nem vonzódom, mivel alapból rosszul vagyok a nőiességtől. Én magam is tomboy vagyok.

18/Bi

2017. jan. 31. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!