Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek milyen lányok tetszenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Őszintén, nektek az a lány jön be, aki meghallgatja a problémáitokat, és romantikus, meg ragaszkodó (nem az aki annyira ragad rád, hogy már megijedsz)? Vagy inkább aki érzelmi téren nem fejezi ki magát igazán? Vagy csak simán, ti mit kerestek egy nőben? :)
2017. jan. 25. 17:49
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja, és nem feltétlenül csak belsőre, hanem akár külsőre is (ápolt kéz, stb..)
2017. jan. 25. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:

természetes vörösek.

Magas, hófehér bőr... *---*

2017. jan. 25. 18:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Aww *-* ha a vörös haj, és a hófehér bőr meg van.. akkor már végem 😂😂 Még a festett vörössel is kiegyezek 😂😂
2017. jan. 25. 18:27
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Fő az ápoltság, tartsa magát jól karban, nem kell topmodell kinézetűnek lennie!

Elég, ha átlagos az arca, de ha megnyerő a kisugárzása, személyisége, akkor szó lehet róla, hogy összejöjjünk :)

Ja, és legyen nőies!

Nem jönnek be nekem a fiús lányok.

15/L

2017. jan. 25. 18:59
 5/19 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

én nem egyezek ki, csakis természetes kell.

187 cm vagyok :D

2017. jan. 25. 19:06
 6/19 anonim ***** válasza:

Természetesen fontos a lelki -és mentális közelség,szöval igen,lehessen vele beszélni olyan dolgokról is,amikről mással esetleg nem.Ha nem tudunk egymás előtt megnyílni nincs is értelme.

Külsőre szintén nem kell topmodellnek lennie,de legyen ápolt,igényes,intelligens,visszafogott,elegáns,nőies.

20/L/L

2017. jan. 25. 19:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Alacsony,nőies,baba arcú,szőke/világosbarna hajú,csillogó szemű,mosolygós lányok tetszenek :) belsőleg mivel én nem vagyok érzelgős típus..hát nem is tudom.Engem nem zavar ha valaki romantikus csak ne erőltesse rám folyton.
2017. jan. 25. 20:42
 8/19 anonim válasza:
100%

Személyiségileg legyen olyan, mint a legjobb barátom. Legyen hasonló érdeklődésű hozzám.

Ne legyen hülye, tehát ne kelljen neki mindent 600-szor elmondani. Legyenek önálló gondolatai, céljai.

Legyen együttműködő, szóval pl. lehessen vele közös háztartást vezetni.

Külsőségek terén nagyon érzékeny vagyok a természetellenességre.

Az egyszínű, díszítés nélküli körömlakkkal/műkörömmel (röviddel), vagy az egyszerűbb (kisebb) ékszerekkel még meg tudok békélni. Ezeken kívül minden ilyesmi kizáró ok nálam.

De legyen tiszta, ép fogazatú és élősködőmentes.

Külsőségek terén ennyi az összes kivetésem.

23/L/Bi (komoly kapcsolatot csak lánnyal szeretnék)

2017. jan. 25. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"De legyen tiszta, ép fogazatú és élősködőmentes."

Ezen nagyon röhögök. :D :D :D

Mintha valami kisállat kereskedésben lennél.

2017. jan. 25. 21:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek ideáljaim,de általában bejönnek a 160-170 cm magas,átlagos alkatú vagy kicsit vékonyabb nők,akik karakánok,talpraesettek,határozottak,ha kell,magabiztosak,erősek,de érzelmesek,ha kell.Akiknek érdekes a személyisége,egyediek és valamiért különlegesek.Lényegében,akik legalább átlagosan néznek ki,és megfognak a személyiségükkel.

21L

2017. jan. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!