Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért tetszenek a fius lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek a fius lányok kevés lánynak?

Figyelt kérdés

Én lányos lány vagyok sőt és oda vagyok a fius lányokért nagyon is :$$$*.*

De azt látom a többség ezzel nem így van, miért?

2016. jún. 20. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%

Ezt a kérdést én is sokszor felteszem magamnak:O

Hogy miért jövök be kevésbé,mint a lányos lányok (?!) :D

De mondjuk ezt még mindig nem értem én se, jó persze ízlések és pofonok, de akkor is.

Bízom abba ,hogy még vannak kivételek akiknek az olyan fiúsabb "lányok" mint én, bejövök xD

23/L/L

2016. jún. 20. 11:24
 2/18 anonim ***** válasza:
bár én nem vagyok lány de egyszer azért kipróbálni mint egy fiús lánnyal :) f26
2016. jún. 20. 11:29
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Nekem csak a fiús lányok jönnek be.

Én pedig lányos vagyok.

Nos, szerintem ez ízlés kérdése. :)

19/L

2016. jún. 20. 11:31
 4/18 anonim ***** válasza:
55%
+1 első
2016. jún. 20. 12:05
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor kapom azt hogy nem pasi utanzatot akaranak kapni,erre én mindig azt mondom hogy az ágyban én is nő vagyok . :)

Akit érdekel egy 20 éves Fius leszbikus írjon nyugodtan :)

2016. jún. 20. 12:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ. Lehet valaki úgy is fiús, hogy megtartja a női mivoltát. Például a nagydarab, lenyírt hajú nők számomra eléggé taszítóak.

Akkor meg ott van a nőiesebben rövid, tépett hajú, inkább lazább, rockerebb beállítottságú fiús lányok, akikkel egyszerűen le lehet venni a lábamról és sokkal jobban kedvelem őket, mint a lányos lányokat, aki amúgy nem is igazán vonzanak.

Pedig mindkettő "fiúsnak" van beállítva. :)

2016. jún. 20. 13:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem a fiús az, aki fiús ruhákban jár, rövid a haja, és ért a fiús dolgokhoz, pl. kocsi, szerelés, stb. Az igaziak szerintem ilyenek. :) Írtam már előtte választ, csak tisztáztam, hogy mit értek én a fiús alatt. De hangsúlyozom, hogy én. Persze lehet valaki fiús hosszú hajjal is épp, csak nekem az épp nem jön be.
2016. jún. 20. 13:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Nemtudom. Én lányos lány vagyok és a lányos lányok érdekelnek inkább mivel valahogy egy fiús lányba sok férfiasságot látok.. és ugye én nem férfit szeretnék magam mellé hanem egy nőt. Ezzel nemakarok senkit megbántani hogy férfiként tekintek rájuk szósincs róla csak valahogy nekem ez nem igazán vonzó
2016. jún. 20. 13:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem a max fiúság az ilyen Shannon Beveridge😍😌😂
2016. jún. 20. 13:48
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
és mégis sokan férfiasabbak az úgynevezett férfiaknál kedves utálkozó :D ez elhiszem, hogy rosszul esik neked :D
2016. jún. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!