Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár éve még én is tetszettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár éve még én is tetszettem cuki lányokknak a suliban, mi történ a világgal, hogy most már csak fészbukon kapok visszajelzést arról, hogy tetszenék egy lánynak?

Figyelt kérdés
Régen olyan jó volt, sétáltam haverral és ha tetszettem egy csajnak például rám mosolygott vagy a barátnőivel vihogtak és folyton szóltak egymásnak, ha épp arra jöttem például a suli folyosón. Most meg a csajok észre sem vesznek vagy semmi jelet nem adnak max szemeznek egy kicsit és kész, de ebből honnan tudjam kinek jövök be? Még régen egyszer olyan is volt, hogy csaj kezdeményezett nálam vagyis a barátnője, most meg ilyen sincs már.
2015. ápr. 10. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy legalább fészbukon kapsz visszajelzést
2015. ápr. 10. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. ápr. 10. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó világ volt rád. Legalább szép emlékeid vannak róla. :D Nekem lófasz sincs.

23f

2015. ápr. 10. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Elkorcsosult a világ. Nézd meg, a többség az okostelefonjával van elfoglalva, miközben utazik, eszik, iszik, sétál, sőt, még akkor is, ha a barátaival van együtt. A közösségi oldalak pedig nagyobb hátrányt jelentenek az emberi kapcsolatoknak, mert könnyen kiadhatod magad annak, ami valójában nem is te vagy, és a chatelés közben nem látod a másik fél arcát, és a hangját se hallod. Ezek hiányából pedig nem tudod leszűrni, mikor mond igazat, és mikor nem, és a személyiségét se tudod jól kiismerni. Aki élőben egy csendes ember, simán tűnhet a közösségi oldalon szókimondónak. Ez neked megtetszik, és amikor élőben találkoztok, kínosan rázhatod le, ha nem kedveled a visszafogottabb embereket. Fordítva is igaz.
2015. ápr. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!