Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első csókotok a barátnőtökkel? És mennyi idő után történt?
Úgy érzem lassan itt az ideje az első csókunknak a barátnőmmel. 3 hete vagyunk együtt, de mind a kettőnk olyan hogy nem sietjük el a dolgokat, így csók sem volt még.
Nagyon izgulok, nálatok hogy történt?:)
Az első fiúval egy kiránduláson találkoztam. Szinte 1 napot töltöttünk együtt és hazafele a buszon megcsókolt.
Kb 1 hónapot beszélgettem egy sráccal, sokszor találkoztunk élőben, majd a ballagásának a napján elmentünk egy gyors étterembe a haverjaival. Ott csókolt meg.
18/L
nekem eléggé furán alakult,és ha így számolom akkor 6hónap, ha úgy számolom akkor 20perc.
merthogy randizgattunk de volt valami családi drámája és "most inkább nem szeretnék kapcsolatot".
de aztán ujra a megjelent a társaságban,és rákérdeztem hogy:-megprobáljuk ujra?
-igen.
elmentünk az instantba és táncközben megcsókoltam. ő visza csókolt és azóta is együtt vagyunk 3hónapja.
Csatlakozom az előttem lévőhöz, mert nálunk is attól függ, hogy vesszük. (Öt hónap vagy 1 óra.) Mi gyakorlatilag, ha nincsen facebook, akkor össze sem jöttünk volna. Egy gimibe jártunk és már ismertük egymást, de akkor kezdtünk aktívan chatelni, amikor egyik évben lett egy közös óránk. Aztán a szüneteket is beszélgetéssel töltöttük egy idő után, de az igazán mély dolgok nem a suliban, hanem facebookon történtek. (Azelőtt egyikünk sem gondolta magáról, hogy leszbikus lenne. Illetve nálam voltak jelek, de én inkább próbáltam magamra erőltetni a fiúkkal való kapcsolatot folyamatos sikertelenséggel, ő meg közben folyamatosan féltékenykedett, amiről csak később szereztem tudomást.)
Aztán egyszer azt mondta nekem, hogy ha ennyit beszélgetünk, akkor igazán elmehetnénk egyszer sulin kívül valahova kettesben is. Már régóta volt egy film, amit meg akartunk nézni, így mozi lett a választás. (Bár nem vagyok híve a mozis első randiknak, de eredetileg nem is annak indult, meg már ismertük egymást.) Ekkoriban már naponta többször is azon kattogtam, hogy én meg akarom csókolni, de ez mégis, hogy lehet, hiszen ő lány. A mozi előtti utolsó tanítási napon ezt elmondtam neki és ő is azt mondta, hogy hasonlóan érez egy ideje. Aztán a folyosón, ami teljesen üres volt adtam neki egy gyors szájrapuszit és hazamentünk. Utána két napot kellett várni a moziig és én majd megőrültem, hogy találkozhassunk már. Utána pedig a moziban adtam neki még egy puszit és ő visszacsókolt, meg aztán gyakorlatilag az egész film alatt csókolóztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!