Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy történt az első csókotok a barátnőtökkel? És mennyi idő után történt?
Úgy érzem lassan itt az ideje az első csókunknak a barátnőmmel. 3 hete vagyunk együtt, de mind a kettőnk olyan hogy nem sietjük el a dolgokat, így csók sem volt még.
Nagyon izgulok, nálatok hogy történt?:)
Az első fiúval már első nap csókoloztam a buszon este hazafele egy együtt töltött nap után, a másikkal pedig egy hónapot beszélgettem, majd egy gyors étteremben megcsókolt, ám a barátai előtt.
18/L
Ez annyira romantikusan hangzik! :)
Mindennap beszélgettek?
azért 1 szer taliztatok már?
Én neten ismertem meg, 2 hónap után találkoztam vele. Akkor épp a belvárosban sétáltunk, megölelgetett. Átfogta a derekam, én a nyakát öleltem, és olyan gyönyörű volt, meg úgy örültem neki, éreztem a vágyat, hogy megcsókoljam. Megtörtént, és nagyon boldog voltam:D.
De csak később jöttünk össze.
Az exemmel meg első csóktól számítottuk, hogy együtt vagyunk. Ő épp az ágyamon feküdt, hanyatt. Én szájrapuszit adtam neki, aztán megcsókolt. Első csókunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!