Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy történt az első csókotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt az első csókotok a barátnőtökkel? És mennyi idő után történt?

Figyelt kérdés

Úgy érzem lassan itt az ideje az első csókunknak a barátnőmmel. 3 hete vagyunk együtt, de mind a kettőnk olyan hogy nem sietjük el a dolgokat, így csók sem volt még.

Nagyon izgulok, nálatok hogy történt?:)

2016. dec. 18. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Az első fiúval már első nap csókoloztam a buszon este hazafele egy együtt töltött nap után, a másikkal pedig egy hónapot beszélgettem, majd egy gyors étteremben megcsókolt, ám a barátai előtt.

18/L

2016. dec. 18. 20:23
 2/13 anonim válasza:
59%
én a barátnőmnek 2 hét után adtam az első csókot tavaj télen esett a hó az első csókom volt a hóesésben ottvoltak a hópelyhek a gyönyorű barna halyán bár csak egymás ajkát ,,ízlelgettuk,, bár én pont ezt szeretem és kirázott a hideg... gyönyönyorű volt
2016. dec. 18. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
haly baz.dmeg HALY
2016. dec. 18. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira romantikusan hangzik! :)

Mindennap beszélgettek?

azért 1 szer taliztatok már?

2016. dec. 18. 21:36
 5/13 A kérdező kommentje:
Majdnem mindennap;)
2016. dec. 18. 22:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én neten ismertem meg, 2 hónap után találkoztam vele. Akkor épp a belvárosban sétáltunk, megölelgetett. Átfogta a derekam, én a nyakát öleltem, és olyan gyönyörű volt, meg úgy örültem neki, éreztem a vágyat, hogy megcsókoljam. Megtörtént, és nagyon boldog voltam:D.

De csak később jöttünk össze.

Az exemmel meg első csóktól számítottuk, hogy együtt vagyunk. Ő épp az ágyamon feküdt, hanyatt. Én szájrapuszit adtam neki, aztán megcsókolt. Első csókunk volt.

2016. dec. 19. 16:01
 7/13 anonim válasza:
86%
Haat..en biszex vagyok o leszbikus..mindig is vonzodtunk egymashoz, de flortolesnel nem volt tobb. Aztan nalunk volt, beszelgettunk, aztan lett egy kis csond, vagy 1 percig neztuk egymast es kb forrt a levego..aztan hirtelen megcsokolt..nagyon meglepodtem de viszonoztam, aztan egyik dolog kovette a masikat. Akkor meg nem voltunk egyutt, utana kellett ido, hogy megbeszeljuk ami tortent, es kb 1 hetre ra kijelentettuk, hogy egyutt vagyunk😃 Mar tobb mint 1 eve:3
2016. dec. 20. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Na mesélj :) Megtörtént?
2016. dec. 22. 23:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Amint rendesen kiismertük egymást èn elkezdtem a szemèbe nèzni aztán a szájára nèztem ezt párszor megismèteltem és ő is viszonozta így megtörtént
2016. dec. 29. 18:54
 10/13 anonim válasza:
0%
HÁH vagy óvodába jártok még vagy annyi szenvedély szorult belétek mint egy kavicsba :D nagyon szórakoztató
2016. dec. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!