Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok leszbikusként gyereket?
Tudom, hogy sokaknak eltèrő vèlemènyük van :S de nagyon szeretnèk gyereket, a pàrom viszont nem tàmogatja ezt az ötletem...vannak itt olyan pàrok akiknek vannak gyerekeik?vagy szeretnènek?mik a tapasztalatok?
Milyen lehetősègeink vannak?
27L

En szeretnek majd gyermeket, ugyan én magam nem szeretnék szülni, szoval ha a párom bevallalja, vagy ha későbbiekben egyszerubb lesz az örökbefogadás folyamata.
20/l/l
Bp.

Nekünk hamarosan megszületik a kislányunk spermadonortól 5 hónapos terhes a párom :-) A spermadonor nagyon jó lehetőség,csak alaposan meg kell válogatni,hogy kit választotok rá,és akár hosszabb ideig is várni a megfeleő személyre.Ismerek olyan párt akik az egyikük előző házasságából(férfival) született gyerekét nevelik.
27/N

Én nem vállalnék. de ha hetero lennék, akkor se vállalnék, tehát lehet, hogy az én válaszom ebben a formában nem mérvadó :P
De ha amiatt habozol, mert leszbikus vagy, akkor szerintem felejtsd el a kételyeket. Ugyanúgy jogod van a boldogságra, meg arra, hogy gyerekeket nevelj. A Kiskölöknek meg szuper lesz, hogy két anyukája is van :) (mindenképp jobb mint egy gyerekotthonban a pedofil nevelőkkel/agresszív/idióta...)
Bár ez az utóbbi az örökbefogadásra vonatkozik, aminek ha jól tudom azért még elég szigorú szabályai vannak, nem tudom, hogy magarországon leszbikus párnak engedik-e (attól tartok, hogy nem igazán...) Korábban írták a spermadonort, ami megoldás lehet...
Ne add fel az álmod, sok sikert! :))
24/l

Ugye ugye!
Megis csak elotor amit esdig elnyomtatok magatokban!
Az Anyasag! Es a vele jaro ertelmes dolgok!
Es mi kell ehhez? Egy ferfi, vagy legalabbis az orokitioanyaga!!
Erre jo egy ferfi mi?
En azt mondom aki meleg az eljen ugy is tovabb es ne lengjen a hetero vilagba at!

Kedves 8-as!
A leszbikusok közül csak nagyon kevesen nem akarnak gyereket és ne te mondd már meg, hogy mit csináljunk. Az anyaság/apaság iránti vágy egyáltalán nem vonzalom kérdése. Ismerek heterókat, akik nem akarnak gyereket, nincs anyaság/apaság utáni vágyuk, akkor ők mik? Az összes meleg/leszbikus barátom szeretne szülő lenni. Először azt mondjátok ti homofóbok, hogy a melegek tönkre teszik a családot és miattunk romlik a szaporulat, aztán meg mikor akarunk gyereket, hogy hozzájáruljunk a szaporodáshoz, akkor az se jó. Döntsétek már el mit akartok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!