Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, olyan nők akik nem szeretnének gyereket, azokban van Leszbi hajlam?
Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 21:35
2/10 Sunshinedoll válasza:
Ez hogy függ össze? Sok leszbikusnak is van gyereke :D
3/10 anonim válasza:
Én se értem az összefüggést igazán:D
4/10 Noblesse Oblige válasza:
a két dolog nem függ össze.
Sokkal inkább áll a háttérben neveltetés, rossz élettapasztalat, vagy más életszemlélet.
A hajlam egy más pakliba tartozik.
5/10 anonim válasza:
Vannak leszbikusok akik azért nem szeretnének gyereket mert XY okból az identitásukkal ez számukra nem fér össze. De a két dolog közt nincs semmi féle párhuzam, az ember más okból szexel legtöbbször, ha meg gyereket akar, azt úgyis megoldja valahogy.
6/10 anonim válasza:
Leszbikus vagyok 1x majd szeretnék :D
7/10 anonim válasza:
A feleségem két gyerek anyja és olyan biszex, mint annak rendje.
8/10 Gyula1.0 válasza:
Egy új kutatás szerint gyakorlatilag minden nő vonzódik a saját neméhez tartozókhoz bizonyos mértékig - 15%-ban. Csak a férfiakhoz sokkal jobban - 85%-ban. Szóval aggodalomra nincs okod, ha felfedezted magadban ezt a 15%-ot. :) Nem kell racionális okokkal körbeagyalni. :)
9/10 anonim válasza:
Én nem vagyok leszbikus, de egyáltalán nem szeretnék gyereket. Nem vonz az anyaság gondolata és ennek semmi köze ahhoz melyik nemhez vonzódom, csakis a személyiségemhez :)
10/10 Gyula1.0 válasza:
Engem sem vonzott az apaság gondolata. Ha nekem kellett volna szülnöm, abból bizony gyerek soha nem lett volna. :) Viszont a gyerekeinktől többet kaptam az életemben mint bármi másból (pedig beutaztam a világot, jó karrierem volt, és stb. :) Gondolkozom rajta, h bevállaljak-e még gyereket. (Egyet soha, csak kettőt, mert az egykeség a gyereknek is szar és a szülőnek is több gond.) Szerinted hány éves korig vállalhat be a férfi még felelősen gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!