Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A legjobb fiú barátom 22 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb fiú barátom 22 éves és még szűz, ez nagyon zavarja őt, én nem érzek iránta semmit, mert leszbikus vagyok, szerintetek jó ötlet lefeküdnöm vele?

Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező jó barát lehetsz csak nem gondolod át kellően ezt a dolgot, attol h lefeküdnétek nem oldodna meg semmmi. Sőt rosszabb is lenne mint elötte. Mert a srác beléd is szerethet ha még eddig esetleg nem tette. Az után h 1x megtörtént tudni fogja milyen és még szeretne (az elsőhöz ragaszkodik az ember általában) és mivel te ott vagy valószinüleg nem is keresne mást/vagy folyton nyaggatna vele amire rá mehet a barátságotok is. Attol h nem lesz már szűz nem lesz sokkal több önbizalma. A másik fele a történetnek h ha nem ugy jönnek össze a dolgok a lezbikusságod miatt ahogy kellene vagy normális lenne azt nagyon rosszul is megélheti és ugye az elsőnek meg van egy meghatározó élménye ami a késöbbi eseményekre rányomja a pecsétjét.

De ha a legjobb esetet néznénk ami előfordulhat akkor rolad kiderülne h bi vagy esetleg össze is jöttök és jól el lesztek egy ideig.

2016. nov. 15. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

te csináltad már pasival?

Így úgy tűnik, hogy már volt dolgod pasival. Ha úgy érzed, hogy attól még, hogy leszbikus vagy, de élvezni élvezed a szexet, akár pasival is, akkor csináljátok.

Ha mindketten benne vagytok, akkor hol itt a kérdés?

2016. nov. 15. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azèrt de te biztos nem vagy leszbikus:'DD

Márha ilyen gondolatmenetek átfutnak az agyadon..

Meg kiviteleznèd is... Ráadásul "szánalomból" ne csinálj már ilyet._. Heteróknál is röhelyesek az ilyenek..

Szerintem fontos az első,ès nem gondolnám,hogy pont így ilyen formába kène megtörtènnie..

Vagy azt várod,hogy ehhez most bólogassunk?:D "persze jó ötlet hogyne csapasd.." ès társaik.

23/l

2016. nov. 15. 17:42
 14/19 Doctor Manhattan ***** válasza:
Az ő szemszögéből igen, de neked nem lesz jó élmény.
2016. nov. 15. 17:45
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Persze, mindenképpen, viszont a játékszabályokat előre tisztázd, ha vannak..
2016. nov. 15. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem hajrá! :)
2016. nov. 15. 19:06
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Nem voltam ugyan nővel, csak férfival ( nő vagyok), de a testi különbségek miatt, azért egyértelmű, hogy másabb a szex nővel mint férfival. Nővel ugyan nem tudom milyen, de el tudom mondani milyen volt férfival nekem. Az elsőnél 18 éves voltam, nagyon szerelmes voltam, nagyon akartam, de iszonyatosan fájt, és nem múlt, igazándiból az lett volna a legjobb ha meg se mozdul, mert csak olyankor nem éreztem fájdalmat. Az első pár alkalom még ilyen volt.

Ezzel nem azt mondom,hogy neked is így lesz, mindenki más, de nem tudom elképzelni, hogy kellemes lenne valakinek úgy a szex nőként, hogy még nem is kívánja a partnerét. Itt nem csupán egy ujjat kell "befogadnod". Ez nagyobb lesz..Bár nem tudom,hogy barátnőiddel használtatok valami segédeszközt már. De amennyi örömöt tud okozni, annyi fájdalmat is. Persze van síkosító meg minden, de ha nincs mögötte vágy meg szenvedély, akkor csak annyit fogsz érezni, hogy valaki bökdös alulról.. Jobb esetben.. Rosszabb esetben iszonyatosan fáj is, mert automatikusan összeszűkülsz odalent, ha nem tudod magad eléggé elengedni és nem vágysz a dologra. Én biztos,hogy nem tenném meg, ha nincs legalább vonzalom. Hetero nőként sem.

2016. nov. 15. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég sok ellenérvet felsoroltak már, én velük vagyok.

1. beléd szerethet, nem tudod magadról levakarni, nyűg lesz. (elnézést a nyers fogalmazásért)

2. lehet annyira nem fogod élvezni a szexet, hogy aztán rá sem tudsz már nézni többé a srácra

3. ez egy nagy dolog, lehet tönkreteheti a barátságotokat

4. szánalomból ne feküdj már le valakivel...akármilyen jóban is vagytok, szerintem hülyeség.

5. tényleg ekkora cucc lenne a szüzesség? Megáll az eszem. És utána mi történik? Bátrabb lesz a srác a csajozásban? Mert ha nem, akkor sok értelme nincs ennek.

Ez az én véleményem.

A pozitívumok, amik szintén nem biztos hogy bejönnek:

1. a srác bátrabb lesz mivel túl volt az elsőn, nem fog aggódni legközelebb

2. megtetszik a dolog, talán még össze is jöttök (mivel 100%ig nem vagy leszbikus)

2016. nov. 16. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, hogy leszbikus lennél. Én is az vagyok és nekem is van hasonló cipőben járó fiúbarátom, de bármennyire is szeretném, ha bátor lenne és összejönnének neki a dolgok, sosem tudnék lefeküdni vele. Felérne egy megerőszakolással, ami azért első tapasztalatnak rá is rányomhatja a bélyegét. Ha annyira nagyon segíteni akarnék, inkább befizetném bármilyen profi luxushölgyhöz:D de ha te tudnád élvezni (ezek szerint minimum biszex vagy), akkor mindent bele, azt viszont tudd, hogy mégha jól is fog elsülni a menet, 100%, hogy a barátságotok ezután már nem lenne a régi...
2016. nov. 17. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!