Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy nő, aki sajnos a bátyám legjobb barátjának a barátnője, merjek lépni?
Annak ellenére,hogy pasival van fogadta az udvarlásomat,sőt mintha még kacérkodott is volna,de mióta próbálom sugallni neki hogy többet akarok, nem reagál tovább kelleti magát.Honnan tudnám meg , hogy mit akar? Lehet, hogy arra vár, hogy én kezdeményezzek, de az is hogy csak én képzelek bele többet(amúgy ilyen hisztis,folyton kényeskedő természetű).Mit csináljak,hogy derítsem ki akar-e vagy sem?
23/L
Bár nincs ilyen tapasztalatom, pasi lévén, de kb úgy gondolnám:
- ad neki elő, h rádmozdult egy leszbi barinőd és tulajdonképpen lehet belemész, mer bár nem gondoltad magad annak, de valahogy mégis izgat!
- valamilyen módon meztelenkedj előtte, vagy legalább villants cicit, hátha látni valamit rajta....
bár a letámadás is lehetséges, főleg ha iluminált állapotban lenne, de azért kockázatos!
sok sikert
Nekem tetszik egy nő, aki sajnos a te aktuális barátnőd. Merjek lépni?
Szerinted??
Csak viccesen kacerkodott ahogy a fiuk is szoktak egymaskozott!
Ne eroltesd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!