Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az nagyon gáz, ha annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, ha annyira fiús vagyok, hogy a legjobb barátnőm belém szeretett?

Figyelt kérdés

Lány vagyok sajnos.. de fiúként öltözködöm, a hajam is fiús, és kb úgy nézek ki totálisan mint egy fiú..ha szembe jönnétek velem az utcán, gondolni se mernétek hogy én lány vagyok..transznemű vagyok..tehát lány testben fiú lélek..

A legjobb barátnőm belém szeretett..honnan tudom? Onnan hogy nem mondta, viszont tök nyilvánvaló..es nem be mesélem magamnak, hanem egyszerűen amikor rám néz akkor totál odavan ertem, egyszerűen elpirul, mosolyog, es nagyokat sohajtva veszik el a tekintetemben..es van amikor néha célozgat arra burkoltan, hogy milyen szép vagyok..vagy hogy ő leszbi(persze ezt viccbol mondja)..

Ez nagyon gáz? Ő nem leszbi..sosem volt az! Attól h még lány vagyok, ugy nézek ki mint egy fiú..ő mondhatni nem a lány énembe szeretett bele, hanem a fiú énembe..a lelkembe! Mit gondoltok errol?

2016. okt. 12. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Nem létezik olyan, hogy ,,fiú lélek".

A nemeket energiákként kell elképzelni.

A lélek meg semleges.

2016. okt. 12. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked tetszik, és jóban vagytok, esetleg érzel valamit iránta akkor adj egy esélyt a dolognak. Egyébként beszélj vele erről...

Én is beleszerettem a legjobb barátomba és megbeszéltük, nem lett semmi belőle, de minden maradt a régiben :)

(Fiu vagyok...)

2016. okt. 12. 19:47
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha a fiú énedbe szeretett bele akkor a kinézetednek elvileg semmi köze nincs a dologhoz!!! Ha meg a kinézetedbe akkor meg pasira vágyik,némi kis lezbi ,vagy bi hajlammal fűszerezve.
2016. okt. 12. 19:47
 4/13 A kérdező kommentje:
Én eszméletlenül beleszerettem..egyszerűen nem telik el olyan perc hogy ne gondolnék rá:// egyben ő a legjobb barátnőm..az őrangyalom
2016. okt. 12. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha ős is szerelmes beléd és te is belé akkor hajrá :D
2016. okt. 12. 19:59
 6/13 Orultseg123 ***** válasza:
Elobb beszelj vele errol! Es te is mond el mit erzel! Sok sikertnejtek elore is:)
2016. okt. 12. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
beleszerettél?akkor te leszbi vagy?
2016. okt. 12. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Akkor te nem leszbi vagy, hanem hetero. Viszont ezt tudja rólad, hogy transz vagy? Leszbiként lehet kellenél neki, de transzként meg már lehet nem... és azok alapján, hogy leszbinek mondja magát igazából mintha nem is tudna arról, hogy transz vagy.
2016. okt. 12. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor mi akadálya, hogy elmélyítsétek? Akár úgy, hogy mások előtt csak a legobb barátnők maradtok? S akkor senki se szól le titeket
2016. okt. 13. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretitek egymást, legjobb barátnők is vagytok. Nem is értem mi gondja, h átadjátok egymást az örömöknek...
2016. okt. 13. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!