Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az nagyon gáz, ha annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz, ha annyira fiús vagyok, hogy a legjobb barátnőm belém szeretett?

Figyelt kérdés

Lány vagyok sajnos.. de fiúként öltözködöm, a hajam is fiús, és kb úgy nézek ki totálisan mint egy fiú..ha szembe jönnétek velem az utcán, gondolni se mernétek hogy én lány vagyok..transznemű vagyok..tehát lány testben fiú lélek..

A legjobb barátnőm belém szeretett..honnan tudom? Onnan hogy nem mondta, viszont tök nyilvánvaló..es nem be mesélem magamnak, hanem egyszerűen amikor rám néz akkor totál odavan ertem, egyszerűen elpirul, mosolyog, es nagyokat sohajtva veszik el a tekintetemben..es van amikor néha célozgat arra burkoltan, hogy milyen szép vagyok..vagy hogy ő leszbi(persze ezt viccbol mondja)..

Ez nagyon gáz? Ő nem leszbi..sosem volt az! Attól h még lány vagyok, ugy nézek ki mint egy fiú..ő mondhatni nem a lány énembe szeretett bele, hanem a fiú énembe..a lelkembe! Mit gondoltok errol?

2016. okt. 12. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól még,hogy mindketten lányok vagytok,szerethetitek egymást.

Viszont ,ha te nem így érzel felé,akkor baj van...

2016. okt. 13. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
89%
Szia. En jartam transz fiuval. Igaz nem voltunk legjobb baratok soha, es neki en voltam elso igazan nagy szerelme, de ez most mindegy. Ha a lany ko hetero, akkor igazabol nem fog osszejonni veled. Viszont ha van benne bisex hajlam, akkor siman osszejohettek es nem lesz koztetek semmi problema. Viszont! Elolre szolok, hogy leszbikus lannyal ne kezdj mert o lanykent fog rad tekinteni es minden mozdulatodban a lanyt fogja keresni :/ (ahogy en is tettem az exemnel) szerintem ulj le vele beszelni es mondd el h beleszerettel, es kerdezd meg h o hogy all az egeszhez. Vagy csipkelodj es piszkald olyan kerdesekkel amikkel elolrebb jutsz. Pl mit gondol a trabsz emberekrol, vagy o osszejonne e transz emberrel stb. Sok sikert nektek :3 drukkolunk ;)
2016. okt. 14. 09:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2017. febr. 7. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!