Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ha a párom szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom szeretne gyereket de nem akar szülni?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok annyira gyerekpárti de mikor ez téma lett köztünk, belementem de most kitalálta hogy én szüljek mert ő nem akar... Hát én se akarok. Ilyen hozzáállással nem való nekünk gyerek de ő nagyon szeretne... győzzem meg hogy várjunk ezzel vagy mi legyen?

2016. okt. 18. 22:09
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Mert a valovilagbab mesterseges megtermekenyitessel nem, ugye? :D vagy beranyaval, orokbefogadas altal.

Azt ajanlom beszeljetek at o miert nem akar szulni. Mond el oszinten h te egyenlore erre nem hajlasz es szulni semmikeppen sem szeretnel. Ezt at kell ragni. De ha nem vagytok oszintek es csak a masik miatt mentek bele valamibe amit nem akartok az nem jo. Persze szep dolog h miatta bevallalnad es lehet ha ott lenne a pici a karodban meggondolnad magad de ez tul felelotlen. Meg szerencse h leszbikusok vagytok, nincs olyan h veletlen becsuszik - mar nem lehet elvetetni vagy h emiatt elhagynad a masikat. Ti attudjatok beszelni, megfontolni. De ehhez oszinteseg kell.

Illetve atragni h az anyagiak lehetove teszik e. Sokba kerul egy gyerek, a kornyek ahol laktok megfelel e, ha orokbefogadtok akkor milyen korut (bar gondolom ujszulotett vagy meg nagyon kicsi gyereket). Sok mindent at kell gondolni, megis csak egy masik emberi lenyrol beszelunk akiert ti lesztek a felelosek.

Mikor egyutt voltam baratnommel mi is elbeszelgettunk errol, de o bevallalta volna a szulest es mint kiderult nekem nem lehet gyerekem uh az orokbefogadasnak is utana neztunk.

2016. dec. 3. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!