Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom szeretne gyereket de nem akar szülni?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok annyira gyerekpárti de mikor ez téma lett köztünk, belementem de most kitalálta hogy én szüljek mert ő nem akar... Hát én se akarok. Ilyen hozzáállással nem való nekünk gyerek de ő nagyon szeretne... győzzem meg hogy várjunk ezzel vagy mi legyen?2016. okt. 18. 22:09
22/31 anonim válasza:
Beszéld le róla. Igazad van abban, hogy ilyen hozzáállással nem való nektek gyerek. Az nem egy kiskutya, akit ha megun, bead a menhelyre és viszont látásra... (Igen, tudom, a kutyát se illik, mégis előfordul. )
23/31 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz, akik szerint ez így felelőtlenség. EZ egy olyan dolog, aminél vagy találtok olyan opciót, ami mindkettőtöknek megfelel vagy ne vállaljatok. Ez egyikőtöknek sem lesz jó, mivel te gyereket nem akarsz ő meg szülni nem szeretne. Ugyan én szeretnék gyereket, de tuti nem sóznám át a terhességet a páromra. Egyedül olyan esetet tudok elképzelni arra, hogy valaki ilyet kér a párjától, ha az illető egyéb egészségügyi okból nem tudna szülni/teherbe esni, de nagyon szeretne gyereket a párja meg magától bevállalja (kényszer nélkül).
24/31 anonim válasza:
Mi még fiatalok vagyunk, de nálunk is szóba került és ugyanez van... Én nagyon szeretnék gyereket, de jobb lenne ha ő szülne:/ Tudom, hogy önzőnek tűnhet, de több oka is van, pl hogy mindenképpen az ő vezetéknevét kapná a gyerek, mert én sem szeretem a saját nevemet, és testileg is alkalmasabb lenne rá, mert én szoktam betegeskedni. De erőltetni sosem fogom. Ahogy látom ő is szeretne nagyon, szóval nálunk valószínűleg örökbefogadás lesz.
25/31 anonim válasza:
Homoszexuálisoknak NEM FOGNAK ÖRÖKBEADNI GYEREKET! Itthon legalábbis... Az egyetlen esélyetek arra hogy gyereketek legyen az hogy valamelyikőtöket felcsinálják (meg lehet próbálni a mesterséges megtermékenyítést de annak se nagyobb a valószínűsége hogy teherbe esel mint természetes úton és persze marha drága)... Szóval valamelyikőtök dugjon pasival, ha nagyon szerencsések vagytok akkor elsőre összejön...
26/31 A kérdező kommentje:
Ez a lehető legrosszabb tanács amit adhattál volna.
2016. okt. 21. 06:55
27/31 anonim válasza:
24-es vagyok.
Honnan veszed, hogy nem adnak leszbikusoknak örökbe gyereket? Jelenleg semmilyen szabály nem akadályozza meg ezt, nem lehet befolyásoló tényező a szexuális beállítottság. Egyedülállóként lehet örökbe fogadni, és fel lehet nevelni a gyereket a pároddal, függetlenül attól, hogy milyen nemű. A gyerek csak az egyik emberé lesz jogilag.
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvencemet privátba kaptam aki mondta hogy szívesen lenne donor aztán megkérdeztem hogyan gondolta a teherbeesést mire ő: természetesen szexszel :D
2016. okt. 21. 23:32
29/31 anonim válasza:
Ez tényleg felettébb gyerekes hozzáállás mindkettőtök részéről. Bocsáss meg, de erről most az jutott eszembe, hogy még jó, hogy egy heteró kapcsolatban ez nem lehet kérdés, kinek kell kihordani és megszülni a gyereket. Lehet, nem teljesen igazságos, hogy a nőnek kell mindig, és mindig neki az összeset, még csak elosztani sem lehet. De ha ott is azon múlna, melyik fél vállalja, akkor könnyen lehet, hogy már rég kihaltunk volna...
30/31 anonim válasza:
..a való világban egyébként szexszel csinálnak gyereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!