Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek ha a párom szeretne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom szeretne gyereket de nem akar szülni?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok annyira gyerekpárti de mikor ez téma lett köztünk, belementem de most kitalálta hogy én szüljek mert ő nem akar... Hát én se akarok. Ilyen hozzáállással nem való nekünk gyerek de ő nagyon szeretne... győzzem meg hogy várjunk ezzel vagy mi legyen?

2016. okt. 18. 22:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Úgyis jobb a világnak leszbikusok nélkül. "

Bezzeg mindig rájuk recskázol, de amúgy nem kellenének... most hogy van ez?

2016. okt. 19. 01:38
 12/31 anonim ***** válasza:
13%
Szegény gyerek.
2016. okt. 19. 01:53
 13/31 A kérdező kommentje:

Basszus minden világot megváltó idióta idejön okoskodni és meggyőzni? :D úgyse leszūnk olyanok mint ti, adjátok már fel.

Ui.:Annak szólok be akinek akarok. Na takarodj. ;)

2016. okt. 19. 02:04
 14/31 anonim ***** válasza:
8%
Nem áll szándékomban meggyőzni senkit. A véleményemet pedig szerencsére szabadon elmondhatom akkor is, ha valakinek nem tetszik.
2016. okt. 19. 02:12
 15/31 anonim ***** válasza:
12%
Csinálok én mindkettőtöknek, azt nem lesz vita :D
2016. okt. 19. 03:04
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Önző dolog ilyet kérni főleg ha tudja hogy Te nem szeretnéd. Mellesleg aki igazán akar gyereket az szül is és nem kéri meg a másikat hogy Ő szülje meg. 22 L
2016. okt. 19. 05:04
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amíg nincs nálatok egyetértés addig nem szabad gyereket vállalni.Te érezhetően nem szeretnél gyereket csak belementél a párod miatt,ő pedig nem elég komoly az anyasághoz.

Ez egy komoly felelősség,amihez egy erős partneri(tehát ugyanazokért a célokért küzdünk)kapcsolat kell.

Egyébként nálatok az örökbefogadás felejtős,mert a leszbikus párok nem fogadhatnak örökbe,tehát csak egyedülállóként jelentkezhettek és így a lista végén lesztek.Amíg vannak házaspárok,akik örökbe akarnak fogadni gyereket,addig ti nem fogtok kapni.Esetleg akkor van esélyetek,ha nem számít a kora,etnikuma és az,hogy beteg-e de így is egy jó 5-10 évet jósolok.

2016. okt. 19. 05:09
 18/31 anonim ***** válasza:
9%
Ahhoz férfi is kéne farokkal.Amúgy ki lesz az apa.Szegény gyerek mennyit fogják piszkálni mert leszbók a szülei.Ki tudja ha lány talán még áttér a pinára...De lehet hogy nem tudja elviselni és csak a balhé lenne.Ti meg nem tudtok szót érteni egymással se nem hogy még gyereket neveljetek....
2016. okt. 19. 07:53
 19/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
10%

isten meg fog lakotatni mindenkit, nem fogja megmenteni a vilagot

egyaltalan nem azert mert lesbyk vagytok nem ezert irom es nem is neked csak hanem a valaszoloknak

Xy4

2016. okt. 19. 08:21
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Hallod... Tökéletes felhasználónevet választottál Közveszélyes Kontár! Nagyon passzol, egyszerűen nem hagyod megfácolni! :)
2016. okt. 19. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!