Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelnétek a helyzetet?
Itt aludtam barátnőmnél. És meglehetősen hiányos öltözékben aludtam. Konkrétan egy bugyi meg egy csipkés topp..szóval nem éppen visszafogott cuccban. És "reggel" (délután 1 óra fele) mentem le a szobából és az a helyzet fogadott,hogy megterített családi asztalnál ül az anyukája,apukája,mamája,papája,2 családi barát és a férjeik meg a 3 fiúk. Teljesen lefagytam,mert úgy volt,hogy nem lesz otthon senki.. Percekig csak álltam ott.. Nagyon kellemetlen volt. Gyorsan felszaladtam vissza a szobába,szerintem ők se nagyon akarták elhinni,hogy a lányuk szobájából kijön egy lány alig ruhában,szétkarmolt lábakkal. Olyan hihetetlen volt az egész helyzet..
A szülők tudják,hogy együtt vagyunk és el is fogadták,de a többiek nem tudták eddig.. A mamája most nagyon gyűlöl,mert elrontottam az unokáját. A családi barátok is mélyen megvetnek. Próbálták rábeszélni a barátnőm szüleit,hogy tiltsanak el tőle,mert elrontom. A Fiúk kínos kérdések tömkelegével bombáznak,meg ajánlatokkal..
Szerintetek beszélnem kéne a mamájával vagy azzal csak magam alatt vágnám a fát? Ő mélyen vallásos és elhordott mindenféle sátán ivadéknak. Érdemes lenne beszélni vele vagy ez teljesen bukott dolog? Nem akarom ez miatt elveszíteni a barátnőmet. Nagyon ad a mamája véleményére és most félek,hogy szakítani akar majd,mert nem fogad el engem a mamája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!