Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók! Tegyük fel hogy a legjobb barátotok szerelmes lett belétek. Hogy kezelnétek a helyzetet?
Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok2016. máj. 7. 22:54
1/22 anonim válasza:
Nalam lehet igy van de nem zavar kulonosebben.
30/L
2/22 B.lacko válasza:
Lehet gaz..de en elkuldenem a pics..ba!
Nekem ez magas..nem tudnek haverkodni vele tobbet..
Engem a ettol a homi dolgoktol teljesen kiraz a hideg!
De valszeg nem igy kene hozzallnom tudom! Ez vam sajnos..
3/22 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok amiket engednétek neki?
2016. máj. 7. 23:02
6/22 anonim válasza:
Megengedném neki, hogy kisétáljon az életemből.
7/22 anonim válasza:
Nem csinálnék nagy felhajtást korulotte
"Vannak dolgok amiket engednétek neki?"
Mikre gondolsz kerdezo?
8/22 anonim válasza:
Hát ha ő csaj lenne és alapból is bejönne nekem és én meg szingli lennék akkor lehet gondolkodnék a dolgon.
Ha fiú akkor a részemről nem változna semmi.
20F
9/22 anonim válasza:
Elegge ostromol, nem tudom...
Bennem van tartas azert
Elso voltam.
10/22 A kérdező kommentje:
Mivel szerelmes lenne az illető ezért meg próbálna utánatok közeledni pl ölelés, puszi, becézgetés...stb. Meddig engednétek és miket?
2016. máj. 7. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!