Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Heterók! Tegyük fel hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók! Tegyük fel hogy a legjobb barátotok szerelmes lett belétek. Hogy kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Kort, nemet is írjatok

2016. máj. 7. 22:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Becezgeteseket kapok rendesen,o menne tovabb is de en nem hagyom.
2016. máj. 7. 23:10
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Ha már zavaró lenne jelezném neki, hogy haggya abba, legyen szíves.

F20

2016. máj. 7. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
Mégis mi a lóf.szért engedném hogy puszilgassom meg hasonló ha nekem nem jön be te degenerált. A fajtád miatt ítélik el a normalis melegeket is, es vannak roluk olyan velemennyel hogy raszallnak egy heterora is. Normalis vagy te? Minek engedne barmit egy olyan akinek te nem jossz be te barom
2016. máj. 7. 23:41
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

Igaza van az előzőnek, nem tudom miért kapott 0%-ot.

Miért akarsz te ennyire rányomulni egy heterora? Tartsd már tiszteletben a nemi identitását, vagy ne lepődj meg, ha kapsz 1 állast.

2016. máj. 8. 00:04
 15/22 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen normális dolog, ezt hívják udvarlásnak! A heterók is így csinálják. Ha másiknak kellemetlen jelzi neki, amit az udvarló tudomásul vesz és nem folytatja. Szerintem normális emberek között ez így működik.
2016. máj. 8. 00:06
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ, Ha nem tudnám hogy ilyen megtörténhet, akkor biztos tetszene hogy így bír, és szeret velem beszélgetni, nevet a poénjaimon stb., egy bizonyos határig pedig poénnak venném a közelítést.

Ha tudnám hogy igen már a legapróbb jelnél valamennyire elzárkóznék, tartanék egy távolságot. Senkinek sem kívánom hogy reménytelenül legyen szerelmes.

20F

2016. máj. 8. 00:29
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
Elzavarnám a geczibe.
2016. máj. 8. 04:40
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha másiknak

kellemetlen jelzi neki, amit az udvarló

tudomásul vesz és nem folytatja.

Szerintem normális emberek között ez

így működik.

Ez igy van. Csak epp pont hogy ugy jon le a kerdezo irasabol, hogy ő roh@dtul lesz.rná még azt is, ha kozolné a gyerek hogy hagyja, es utana is ugy lenne vele, hogy "de hat en szerelmes vagyok, miert ne csókolgathatnám?!" - ekkora ostobát, még neki áll fel. Nem is erti a lenyeget

2016. máj. 8. 07:13
 19/22 anonim ***** válasza:
87%

Megmondanám neki, hogy én nem érzek úgy iránta, mint ő irántam, és maradhatunk barátok, ha szeretné, de akkor ezt tiszteletben kell tartania. Ölelésen kívül nem engednék neki semmit. Se becézgetés, se puszilkodás. Még a heteró barátnőimmel sem puszilkodok, egy biszex vagy leszbi lánnyal pláne nem fogok!

30/N

2016. máj. 8. 10:05
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg így kéne működnie, hogy ha nem tetszik az udvarlás, tudatom vele és abbahagyja.

Csak a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy vagy a meleg nem tudja elfogadni és nyomul tovább, vagy a heteró élvezi, hogy simogatják az egóját és nem ad egyértelmű jelet, hogy tessék abbahagyni, sőt flörtöl tovább, így meg a meleg nyilván azt hiszi, hogy van esélye.

2016. máj. 8. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!