Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Barátnőm exe jobb nő nálam....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm exe jobb nő nálam. Mit tegyek hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fantasztikus lánnyal.

Minden jónak tűnik engem mégis zavar a barátnőm exe. Más mint én. Nem sok emberre mondom de tényleg jó nő nagy mellekkel szépen sminkelt pofival. Nos sokszor érzem, hogy jobb nálam és a barátnőm miért van velem ha már volt jobbal is. ( ők amúgy főként a távolság miatt szakítottak)

Én is nőies vagyok, de például nem sminkelem agyon magam, és a mellem is szerintem nagyon kicsi.

Mit tegyek hogy ne zavarjon? Tényleg szerethet?

Èn 19L Ő 20L

2016. aug. 11. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Én hetero pasiként írok, de szerintem ebben nem különbözik az ember úgy nemeket tekintve. Én is volt, hogy azon töprengtem, hogy jobb volt a párom exe nálam: magasabb, sportosabb, talán jóképűbb is, mégis azt mondta velem jobb.

Nálad ugyanez lehet, jobba veled érzelmileg, jobb veled nevetni, jobb veled a szex. Szerintem ez mindennél fontosabb.

Tudom, lányok válaszát várod, de remélem nem baj, ha ideírtam. 26/F

2016. aug. 11. 10:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne csak a külsőt nézd. Millió és egy ok miatt nem működhet egy kapcsolat, most veled vana lányés nem az exével. Azt csak halkan mondanám, ha ennyire kisebbségi komplexusos vagy, hamar el fogod marni magad mellől. Nem minden a nagy mell és a szép smink...
2016. aug. 11. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Növessz agyat.
2016. aug. 11. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél jobb nő.
2016. aug. 11. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A külső csak néhány + ad, de semmi több szerepe nincsen. Én ilyenkor mindig arra gondolok amúgy, ahogy az ex, NEM VÉLETLENÜL EX.
2016. aug. 11. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!