Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit tennetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Mostanában párszor észrevettem, h húgom leskelodik utánam amikor fürdok, masztizok, vagy öltözok.

Es a legfurabb az, hogy picit izgat is... Ez gaz?

2016. aug. 1. 05:48
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
dugd meg
2016. aug. 1. 06:03
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
Ajánld föl neki, hogy fürödjetek együtt. ^^ Miért ne tehetnéd? Hisz megkérdezni csak szabad. :)
2016. aug. 1. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kifejezés, hogy gáz, ez beteg dolog . Nem mindegy mennyi idős a húgod, ha 12-13 akkor azt mondom belefér, leskelődjön, bár ezt sem tartom túl ízlésesének és normálisnak . Miért nem az idegenek vonzanak benneteket ?
2016. aug. 1. 07:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Én nem csinálnék vele semmit, vagy megmondanám, hogy ne kukkoljon.

Nekem nincs húgom, csak egy nem vérszerinti nővérem, de soha nem tudnék hozzányúlni meg úgy tekinteni rá, mert a tesóm. Érted. Lehet csak én vagyok ezzel így, de nekem ez nem lenne kérdés.

2016. aug. 1. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi tennék (?) kulcsra zárnám a fürdő ajtaját, a kulcslyukat letakarnám, mikor masztizok az a saját privát magándolgom senkinek semmi köze hozzá, úgy intézném, hogy az csak rám tartozik senki másra . Anyukád, apukád is tud róla mikor csinálod, na úgye (?) gondolom előlük eltudsz bújni úgy ahogyan a húgod elől persze nem xD . Öltözés ugyanez, ajtó becsuk, tesó kint marad .
2016. aug. 1. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!