Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tennétek ha nállatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha nállatok jóval idősebb nő jönne be?

Figyelt kérdés
Ugyértem h valamilyen szinten vonzódok valakihez aki ..igen nállam idősebb kb 1 éve ismerem ..eleinte csak kedveltem de most furán érzem magam körülötte ..mintha lámpalázas lennék akárhányszor meglátom..de közben idegesítő személyisége van...olyan kell is meg nem is :( heelp légyszi

2016. febr. 26. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2016. febr. 26. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Addig noszogatnám, míg meg nem áll.
2016. febr. 26. 22:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ő 26 én meg 17..igen kicsit nagy a különbség :(
2016. febr. 26. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát jó, de nem érzed, hogy egy kicsit mesélned kellene róla? Mondjuk csak olyan egyszerű dolgokat, hogy honnan ismered, milyen viszonyban álltok egymással, milyen gyakran találkoztok, vagy valami, amin el lehet indulni?
2016. febr. 26. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján én azt mondom, hogy feküdj le vele.
2016. febr. 26. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Ennyi alapján én azt mondanám, hogy ez itt minimum pedofília lenne, 17 évesen te ne huszonéves nők után fuss, és pláne ne csak a szexért.

(Mielőtt valaki elkezd károgni, 26 éves leszbikus nő vagyok, tudom milyen egy 17-18 éves, és a gyomrom felfordul a gondolatra, hogy egy gyerekkel kezdeményezzek bármit. Tuti biztos, hogy ilyet nem.)

Keress egy 16-18 éves lányt, akivel meg van az összhang, akinek nem idegesít a személyisége.

Sokféle vonzalom létezik, szerintem neked esztétikailag és/vagy szexuálisan tetszik ez a nő, de ettől még nem lesz vele jó egy párkapcsolat. Sőt.

Egy párkapcsolathoz az lenne a minimum, hogy tudjatok beszélgetni, legyen kellemes az együtt töltött idő, essen jól a másik illata, a hangja, a gondolatai, érdekeljen mint ember.

Csak amiatt, mert XY szintén nő és bejönnek neki a lányok, és téged is tolna mint a lopott biciklit, még nem kell párkapcsolatot kezdeményezni.Ettől azért kicsit magasabbra kéne tenni azt a lécet.

2016. febr. 27. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!