Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azt hiszem ma el fog hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem ma el fog hagyni a barátnőm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy, hülye voltam, de láttam, hogy az exével beszélgetnek, nevetgélnek, én meg amúgy is nehezen kezelem a dühöm, szóval háromszor pofon vágtam :-( Persze rögtön megbántam:-( Ő meg mondta, hogy hazamegy és elment. Gondolkodtam, hogy fel kellene hivnom de mit mondjak neki ? Félek, hogy mire haza megyek , már nem lesz otthon:-( Mit csináljak, kérlek mondjatok valamit

2016. júl. 18. 14:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
84%
Hát már nem tudott semmi értelmessel előrukkolni, de azt akarta, hogy ővé legyen az utolsó szó. Így ezt sikerült magából kicsiholnia. Hát így. :)
2016. júl. 19. 19:13
 52/60 anonim ***** válasza:
66%
Èrtem, akkor elég logikàtlanul gondolkodik. Nem ártana neki egy kis értelem, tisztelet..ha már voltak akik jó indulatúan próbálták segíteni.
2016. júl. 19. 19:37
 53/60 Noren1989 ***** válasza:
49%
Hagyjuk, emberek! Már le is iratkozott a kérdéséről, mert nem bírja a kritikát.
2016. júl. 19. 20:32
 54/60 A kérdező kommentje:
Aha, értem.Arra gondoltam holnap csinálok vacsira egy kis paprikás krumplit kolbásszal, mit szóltok hozzá?
2016. júl. 19. 20:59
 55/60 anonim ***** válasza:
66%
Annyit hogy jó étvágyat hozzà, és váljon egészségedre, ha màr csak az étellel tudsz jönni.
2016. júl. 19. 21:18
 56/60 A kérdező kommentje:

Mivel jöjjek idióták??

1. Már a kérdésben elismertem, hogy hibáztam, és meg is bántam, a barátnőm hál'istennek nem haragszik, akkor ti mi a fenének lovagoltok rajta? Van valami értelme? Mert azt hogy nagyon rosszat tettem már a kérdésben elismertem akkor mit vártok tőlem??

2. Szánalmas ahogy itt vagdalkóztok próbáltik nagyon rossznak beállitani mintha legalábbis öltem volna holott a barátnőmmel már túltárgyaltuk akkor mire akartok kilyukadni?? Hibáztam megbocsátot , kész. Ti meg itt okoskodtok meg flegmáskodtok.

3.Tök olyanok vagytok mint akinek nincs semmi élete és máson próbálná kiélni magát. Itt ostromoltok, de hogy mit akartok??? Úgy csináltok mintha titeket bántottalak volna. Pedig most ti vagytok akik csak fröcsögtök meg fröcsögtök. Titeket nem lehet leàllitani.Rosszabbak vagytok mint ahogy engem akartok beállitani csak nem veszitek észre magatok. Most már ok nélkül köszörülitek rajtam a nyelvetek.Olyan mintha tegnap megbocsátott volna a barátnőm de ma megint megpofoznám a exéèrt.De én veletek ellentétben tudom hol a határ. Gondolom most következik még valami se füle se farka gyűlöletbeszéd, csak éppen tárgya nem lessz neki... Komolyan nem értem mit akartok tőlem, miért nem magatokkal foglalkoztok. Pedig nézzetek magatokra milyen szánalmasak vagytok.Vagy csak jól esik hogy valaki figyel rátok ad a szavatokra ?:)

2016. júl. 19. 21:37
 57/60 anonim ***** válasza:
95%

Te tudod hol a határ, anyukám? Ugyanmár...

Elmondom, engen mi zavar benned borzasztóan: minden. Az arroganciád, agesszivitásod, nemtörődömséged, minden.

Plusz, hála égnek, nekem van párom,gyönyörű törékeny nő, akire ha ránézek, csak az juthat eszembe, hogy védelemezzem, óvjam mindentől, még véletlenül sem hogy bántsam!!!

De rengeteg olyan ismerősöm van, aki jó ember és szerető társ lenne, de mégsem találnak senkit. Neked van valakid, és így viselkedsz vele. Engem ez zavar az egész történetben. Higy azt h megverted is, elintézted egy válltándítással.

De most már megfogadom, hogy nem írok neked vissza. Egyszerűen csak nem érted és kész. Nem vagy képes felfogni, amit beszélünk.

2016. júl. 19. 22:00
 58/60 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a kérdést te szerencsétlen ! Számold csak össze hányszor irtam hogy tudom hogy rosszat tettem és megbántam.Akkor mit értsek még meg? Agresszivitás? Te nem hagysz békén valamivel ami csak a te fejedben létezik. Mèg mindig nem tudon hogy minek irogatsz ide mi célod vele. Leirom 200szorra is tudom hogy NAGYON rosszat tettem , megbántam.Akkor mit csináljak még? Ő megbocsátott! Az meg sem fordul a fejecskédben hogy amit te bestiális katasztrófaként élsz meg az neki egy csak egy kellemetlenség amiért bocsánatot kértem és már el is felejtette? Nem én hanem ő. Ő mondta hogy felejtsük el.Ma már ment minden a régi kerékvágásban. Akkor miért kell itt pattogni nekem ? Mégegyszer megnyugtatlak hogy tudom hogy hibáztam. Megbántam. De ő megbocsátot. Milyen jogon feltételezed te hogy egy vállrándítással intéztem el. Ismersz? Vagy a fejembe látsz? Már ok nélkül sértegetsz. Vagyis ugyan azt , tiszta ugyan azt csinálod amit én tegnap hogy különösebb ok nélkül megütöttem. Te meg ok nélkül pellengérre állitasz.A látszat indom nekem is meg volt, higy beszélt az exével.Neked is meg van hogy elintézem egy vállrándítással . Megsúgom neked hogy tegnap óta bűntudatom van. Tegnap óta előttem van ahogy sír. Gondolom nem hiszed el, de kit érdekel. Meg akkor én miért hidjem el hogy te nem bántanád soha a tiédet? Ugyanaz. Spekulálni én is tudok...Te is erőszakosan írogatsz ide mintha élérnél vele valamit...Úgyhogy hagyj engem bèkén. Nincs rá logikus magyarázat hogy mit akarsz itt elérni, minek irogatsz?? A gyakorin akarsz világot váltani? Ha megint visszaírsz az már megszállottság...
2016. júl. 19. 22:37
 59/60 anonim ***** válasza:
78%
Higgyem. Így írják. :)
2016. júl. 20. 18:44
 60/60 A kérdező kommentje:
Ki kérdezte? :)
2016. júl. 20. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!