Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azt hiszem ma el fog hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem ma el fog hagyni a barátnőm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy, hülye voltam, de láttam, hogy az exével beszélgetnek, nevetgélnek, én meg amúgy is nehezen kezelem a dühöm, szóval háromszor pofon vágtam :-( Persze rögtön megbántam:-( Ő meg mondta, hogy hazamegy és elment. Gondolkodtam, hogy fel kellene hivnom de mit mondjak neki ? Félek, hogy mire haza megyek , már nem lesz otthon:-( Mit csináljak, kérlek mondjatok valamit

2016. júl. 18. 14:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Jó. Egy perc néma csend.
2016. júl. 19. 13:08
 42/60 anonim ***** válasza:
82%
Szegény csajod...te jó ég...
2016. júl. 19. 13:13
 43/60 A kérdező kommentje:
Egy kérdésem van ! Kit akarsz meggyőzni és miről ? Ja és ne használj ilyen romaszlenget, hogy csajod ! Utálom ezt a szót.
2016. júl. 19. 13:23
 44/60 anonim ***** válasza:
84%

Romaszleng :D te nem vagy százas :D

Leginkább téged szeretne itt mindenki meggyőzni arrol, hogy nem vagy normális, és azt elkerülendő, hogy a későbbiekben uvyanez vagy még rosszabb megtörténjen, kezeltesd magad. (De persze neked erre is van válaszod, hiszen te már ketszer vegigcsináltad a dühkezelést és blablabla).

Szóval orvos, lódulj!

2016. júl. 19. 13:30
 45/60 A kérdező kommentje:
Aha, és még én vagyok az agresszív ... Tűnj innen jó? A kérdès már tárgytalan úgyhogy nem vagyok kíváncsi rád a továbbiakban.
2016. júl. 19. 13:50
 46/60 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván nem, hiszen nem jó érzés, ha tükröt mutatnak az embernek. Főleg, ha valaki olyan egocentrikus, mint te.

Látod a mostani válaszod is mennyire egyértelműen rád vall. A kérdés már tárgytalan, így nincs vele mit foglalkozni, te hibátlan vagy, nem történt semmi, el lehet felejteni, mindenki takarodjon innen, mert TE így rendelkeztél.

Hát el kell keserítselek, az, hogy a csajod engedi, hogy verd és megalázd, az az ő hülyesége. A többi ember nem hagyja magát még szóban sem fenyíteni.

Amúgy nem várom el, hogy megértsd, amit ugatunk neked itt 5 oldala már. Csak abban reménykedem, hogy szegény csajod (igen, a csajod, tudod, jellemzően a romák verik a zasszonyt, úgyhogy igazából nincs mire mimózalelkűsködnöd, hiszen a pofozkodás neked is nagyon jól megy) lesz annyira okos, hogy többé nem szól az exéhez, sőt ha szembejön az utcán még a fejét is elfordizja, máskülönben csúnyán pórul járhat szegénykém. :(

2016. júl. 19. 14:05
 47/60 A kérdező kommentje:
Mit főzöl ma ? :D
2016. júl. 19. 14:14
 48/60 anonim ***** válasza:
48%
Pálinkát :D
2016. júl. 19. 15:16
 49/60 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda képmutató emberek vannak itt! Persze nem lep meg, mindenhol ezt látom sajnos.
2016. júl. 19. 16:27
 50/60 anonim ***** válasza:
33%
Hogy jön ide a főzés? XD
2016. júl. 19. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!