Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azt hiszem ma el fog hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem ma el fog hagyni a barátnőm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy, hülye voltam, de láttam, hogy az exével beszélgetnek, nevetgélnek, én meg amúgy is nehezen kezelem a dühöm, szóval háromszor pofon vágtam :-( Persze rögtön megbántam:-( Ő meg mondta, hogy hazamegy és elment. Gondolkodtam, hogy fel kellene hivnom de mit mondjak neki ? Félek, hogy mire haza megyek , már nem lesz otthon:-( Mit csináljak, kérlek mondjatok valamit

2016. júl. 18. 14:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 Noren1989 ***** válasza:

#29eske: ezért nem egy férfit jelentettek már fel, párkapcsolaton belüli erőszakért ;)

Amúgy: ápdét? Hazaértél?

2016. júl. 18. 22:18
 32/60 anonim ***** válasza:
Mi történt végül?
2016. júl. 18. 22:29
 33/60 A kérdező kommentje:
Hát képzeljétek nem hagyott el :D Mikor hazaértem otthon várt , pedig azt hittem, hogy egy félig üres lakást találok:) Megbeszéltünk mindent, rosszul esett neki hogy meggyanüsítottam az exével, de a pofonokat szóba sem hozta . Ő megért engem nem olyan rosszindulatú, mint ti :)
2016. júl. 19. 08:43
 34/60 anonim ***** válasza:
100%

akkor a jövőben becsüld meg és kérj bocsánatot a pofon miatt, attól, mert nem hozta szóba, még megtörtént!

és azon legyél, hogy a jövőben SOHA ne fordulhasson elő!

23F

2016. júl. 19. 08:51
 35/60 anonim ***** válasza:
84%

Hát fura egy emberke lehetsz, ez az utolsó reakciót különösen visszataszító.

Tudod, nem ő nem rosszindulatú, hanem a fizikai erőszakon egyszerűen nincs mit megérteni. Ennyi az egész.

Nem érdemled meg, főleg az utolsó reakciódból kiindulva, hogy veled legyen.

Kb tudod, mi jön le a megnyilvánulásodból? Az, hogy megideologizálod az egész történetet. Nem hagyott el? Jajjjdejó, akkor nem is történt semmi. Nem hozta szóba a pofont? Annál jobb... akkor minden rendben van, nem is vagyok hibás semmiben, mindenki más a rosszindulatú, hogy elitélendőnek tartják, h megvertem a páromat...

Kb így jön le

2016. júl. 19. 10:50
 36/60 anonim ***** válasza:
81%
Szal. Kb így jön le...ásd el magad. Egy egocentrikus, önkritikára és megbánásra képtelen, visszataszító ember vagy...
2016. júl. 19. 10:51
 37/60 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon rosszat tettem, és higgyétek el 5 perccel később nekem jobban fájt az a 3 pofon mint neki. Tegnap délután megjártam a poklot míg bizonytalanságban voltam. De itt sokan szörnyetegnek állìtotok be holott nem vagyok az. Ő pedig látja hogy nem olyan fekete- fehér az élet, hogy megütötted, akkor lelketlen, értéktelen szemét vagy , azt érdemled hogy mindenki elhagyjon... Ti még nem hibáztatok soha? Olyan ember nincs.Csak más szemében a szálkát is, a sajátomban a gerendát sem típusú ember van. Elítéltek, pedig lehet százszor ragaszkodóbb, hűségesebb vagyok nálatok.
2016. júl. 19. 11:03
 38/60 Noren1989 ***** válasza:
80%

Jólvan, reméltük, hogy a csajodnak lesz annyi esze, hogy nem marad egy bántalmazó pár mellett...

De örülünk a sikerednek! Hajrá, csak így tovább!

2016. júl. 19. 11:47
 39/60 A kérdező kommentje:
Más bajának örülsz, ahelyett, hogy probálnál segíteni és még különbnek érzed magad nálam?
2016. júl. 19. 12:06
 40/60 anonim ***** válasza:
82%

Elítéltek, pedig lehet százszor ragaszkodóbb, hűségesebb vagyok nálatok.

Ez egész biztos. Méghozzá bipoláris és betegesen ragaszkodó...ugye nem kell magyaráznom, miért írom ezt, es azt sem higy az esetedben ez nem pozitívum, hogy hűséges és ragaszkodó vagy.

Könyörgöm, a csajod BESZÉLGETETT az exével, nem lefekúdt vele!!! Mi lesz, ha egyszer megöleli pl barátilag ha taliznak??? Lelövöd, vagy agyonvered ember???

Nem vágod, hogy azon vagyunk kiakadva, hovy a reakciod semmilyen szinten sem volt adekvát, hanem tulzóan agresszív?!

Nálad ez a ragaszkodás és hűség beteges!!!

2016. júl. 19. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!