Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Azt hiszem ma el fog hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem ma el fog hagyni a barátnőm! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy, hülye voltam, de láttam, hogy az exével beszélgetnek, nevetgélnek, én meg amúgy is nehezen kezelem a dühöm, szóval háromszor pofon vágtam :-( Persze rögtön megbántam:-( Ő meg mondta, hogy hazamegy és elment. Gondolkodtam, hogy fel kellene hivnom de mit mondjak neki ? Félek, hogy mire haza megyek , már nem lesz otthon:-( Mit csináljak, kérlek mondjatok valamit

2016. júl. 18. 14:00
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
finom gyengéd hölgy vagy. verni nem a pasik szoktak?
2016. júl. 18. 14:36
 12/60 A kérdező kommentje:
10-es ti miért nem csináljátok hárman a nőddel(már ha van) meg egy nèger pasival ? Biztos bukna rá.
2016. júl. 18. 14:39
 13/60 anonim ***** válasza:
67%

Mindegy, hogy megbántad. A testi erőszak bármilyen formája elegendő érv a szakításhoz. És nem mentség, hogy azért tetted, mert láttad az exével. Arra nem gondoltál, hogy békében szakítottak, vagy azóta kibékültek, de nem lesz folytatása, hiszen egyszer már szétmentek, és csak barátok?

A reakciód sajnos túl durva volt. Akármennyire is megbántad, nem csodálkoznék, ha barátnőd elhagyna. Ez van. Próbáld megbékíteni, de tanuld meg visszafogni az indulataidat.

2016. júl. 18. 14:49
 14/60 A kérdező kommentje:
Semmi hasznosat nem írtatok :(
2016. júl. 18. 14:53
 15/60 anonim ***** válasza:
75%

Tök esélytelen.

Megpróbálhatod, de szerintem felesleges. Bocs.

2016. júl. 18. 14:58
 16/60 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem akar felmenteni, nő vagy férfi ver meg valakit mert nem bír magával tökmindegy. Megpróbálhatsz beszélni vele, de fordított esetben te mit éreznél? Na azt érzi ő is. Mi garantálja, ha visszafogad, hogy legközelebb nem vered meg?
2016. júl. 18. 15:00
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Hát próbálj meg beszélni vele, mindentől függetlenül jó, ha elmondod neki, hogy megbántad. Adj neki valamit vigasztalásul. Ajándék, mit tudom én.

Aztán lehet, hogy ad még egy esélyt. Ettől függetlenül vagy magadtól, vagy szakemberrel érdemes a féltékenységgel, dühkitörésekkel kezdeni valamit, mert különben lehet, hogy ezt vagy az ez után következő kapcsolataid is emiatt mennek tönkre. Ma már írnak róla, hogy a féltékenység "betegség", nézz utána, az önismeret semmiképp sem árt.

2016. júl. 18. 15:01
 18/60 anonim ***** válasza:
75%

Mindenért másokat szoktál okolni? Szerintem meg elég sok hasznos dolgot írtak. Az meg hogy te nem fogod fel ésszel, az a te saját problémád. Fontos volna, hogy helyre tedd magad illetve örülj, hogy nem kaptál tőle viszonzást. Nem sokan tűrnék ezt ;)

Ha szeretsz valakit, akkor se testileg se lelkileg nem bántod. Legyen már benned annyi, hogy nőként nem az erőszakot választod.

2016. júl. 18. 15:06
 19/60 A kérdező kommentje:
Voltam már kétszer is dühkezelésen, de nem tudnak kikezelni.:( Ès ha már nem vagytok hajlandóak valóban hasznos dolgot mondani, hogy mit csináljak, legalább a lelkiismeretemet ne csesztessétek tovább :( Ìgy is elèg padlón vagyok . Ha legalább lett volna vagy 15 percem, hogy lehiggadjak :'( Sírva ment el :"( De 4 órakor vége a munkaidőmnek, hazamegyek és majd eldől mi lesz :"(
2016. júl. 18. 15:32
 20/60 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem írtunk hasznosat???

Amit én írtam, kifejezetten hasznos. Nyilvánvalóan a személyiséged egy irányító kapcsolatba való, a barátnőd nem volt partner ebben. Mit kell ezen túldramatizálni?

2016. júl. 18. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!