Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be nektek?
nekem a kedves lányok jönnek be, általában nem nézek meg senkit, de ha egy mosolygós lányt látok, arra felfigyelek...
23F
Szeretem ha egy lánnyal értelmesen el tudok beszélgetni, akár komolyabb témákról is. Illetve az is fontos, hogy őszinte, nyitott, hűséges legyen, bár ez utóbbi szerintem sokaknál szempont. A művészi hajlam inkább csak plusz pont, mert az adhatna már egy közös témát. :)
Az első, amit megnézek egy lányon a stílusa, a kisugárzása. Ha van rá lehetőség, akkor a szemeit. :)
18/L
bocs nem vettem észre az alkategóriát: Leszbikusság
23F
Általában a fiusabbak.
Legyen szép arca, stílusa, meg ami a legfontosabb nálam, a műveltség, intelligencia:D
19/l
Mivel én fiusabb vagyok amit először megnézek hogy nálam nőiesebb legyen.Ha ez stimmel akkor utána a belső számít tudják vele jókat beszélgetni ,hülyéskedni ,közösen elmenni ide-oda...szóval ne untkoztunk. :)
20L/L
ma 16:00
Egyetértek!
Hasonlóan vélekedek veled! :)
Nem érdekel, ha nem egy szépségkirálynő, de azért nézzen ki valahogyan, legyen nyitott, őszinte, határozott, tudjon megnevettetni, legyen miről beszélgetni, legyen közös témánk! :)
19/L/L
Ja, amúgy a nőiesebb lányok jönnek be nekem.
20:04-es vagyok.
Köszönöm a vàlaszokat! :)
Csak azért kérdeztem hogy miket szoktak figyelni a lànyok a lànyokon:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!