Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazak ezek a tények?!
Sokan mesèltèk,hogy Con-on egyre több a leszbikus ès bi emberke. Hogy sokan mennek a párjukkal ès random emberkèk(főkèpp lányok) lekapják őket,ez igaz?:DDD Elèg sok mindenkitől hallottam már.
Persze nem tudom mi az igaz belőle ès mi nem,de ha odamennèk ènis így szinglikènt lekapna xy lány?:D Nem mintha bajom lenne az ilyenekkel csak èrdekel.
Hozzáteszem mèg egyszer se voltam,már elèggè "èrik":D
Köszi a normális válaszokat. ~
23/L/L
(Direkt írtam ebbe a kategóriába)
Kétszer voltam Conon. Hát egyszerűen nekem az egy álomhely, csak amikor voltam akkor még volt még barátnőm. :D Egyszerűen olyan szinten más világ - jó és rossz értelemben is - hogy az felfoghatatlan. :D Nem szeretem az animéket meg az olyasféléket, de jó volt az a közösség.^^
21/F
Ejj,ès ilyenekből maradok ki:D
De legalább mostmár tudom,hogy nem kamu.
Bár gondoltam mert vagy 20 ember minimum mondta. Volt olyan aki mesèlte,hogy a párjával ment,egy csaj lekapta a barátnőjèt ő meg kb majdnem nekiment meg felpofozta xD
Azèrt ez már gáz mondjuk. Akinèl látják,higy van valakije ès mègis..
ebből is látszik, hogy oda több ilyen beállítottságú lány megy: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__778..
én is mennék szívesen, de asszem épp rockmaratonon leszek... mondjuk én nem ezért mennék, már van párom :) viszont, hogy téged lányokkal smárolás miatt kezdett el érdekelni az eléggé... szóval hát fura... ahhoz szerintem elég, ha elmondod kicsit ittasan nekik, hogy meleg vagy... velem általában smárolni akarnak olyankor, de udvariasan visszautasítom :D de annak a szövegnek is örültek mindig, hogy azért van nálam öngyújtó, hogyha egy jó csaj tüzet kér, tudjak adni... :D
nekem amúgy bajom lenne azzal, hogy idegen akar a számba mászni... nem illik ilyet csinálni...
van pár ismerősöm amúgy aki járt conra és ilyen sztorit még nem hallottam amúgy
Nem emiatt èrdekel a legjobban:)
Alapból is règóta szeretnèk eljutni Conra mert ugye Japán fanatikus vagyok,mind zeneileg minden anime terèn. Ès emiatt csak egy plusz..de ennyi^^
Arigatou.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!