Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igazak azok a sztorik amiket mesélnek, hogy pl. zuhanyzóban, koliban történt ez az spontán srácok között?
Pl. mikor nyilvános zuhanyban valakik összenéztek majd szopás lett a vége, vagy koliban egymásnak verték?
Én nyílt szemmel járok, ilyen kalandba még sem keveredtem sosem. Ezért merül fel a kérdés, hogy tényleg vannak ilyen helyzetek, vagy csak kamuznak akik mesélik?
Pl. zuhanyban is direkt figyeltem sokszor, de senkivel sem sikerült semmi...
nekem csak lányokkal volt sztorim orális stb
de fiukkal zuhanyzoban nem
meg volt egy próbafülkébe az eladóval orális kaland
azzal jártam is két évig
jo volt
Úgy értem a mesélést, hogy amiket neten is kommentben írnak, hogy ez meg az történt. Eléggé hihetetlenek számomra.
Pl. az is, hogy néz valaki? Hogy döntöd el miért néz? Egyáltalán nem biztos hogy azért mert bi és akar valamit.
Nem tudom,de nekem még sohasem volt fiús kalandban részem,pedig régóta vágyom rá.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!