Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire igazak azok a sztorik amiket mesélnek, hogy pl. zuhanyzóban, koliban történt ez az spontán srácok között?
Pl. mikor nyilvános zuhanyban valakik összenéztek majd szopás lett a vége, vagy koliban egymásnak verték?
Én nyílt szemmel járok, ilyen kalandba még sem keveredtem sosem. Ezért merül fel a kérdés, hogy tényleg vannak ilyen helyzetek, vagy csak kamuznak akik mesélik?
Pl. zuhanyban is direkt figyeltem sokszor, de senkivel sem sikerült semmi...
Persze, h megtortenhetnek.
Pl egy volt baratom altalanos iskolas eveit azzal toltotte h a haverjaval vertek sajat maguknak orakon(nem egymasnak!).
Kolibol meg ket meleg sracot is ismerek, de nem kerultek soha kozos szobaba, es nem tortent semmi a kollegiumi ajtok mogott, max mashol a varosban.:D altalaban nekem a lepcsohazat meseltek legtobben.
Koliban pl meleg srac sokszor meselte,h "tesztelget" mas sracokat. Mert altalaban a melegek megerzik, ha a masik is az. Es nem egyszer probalgattak lebuktatni olyan sracokat, akik meg maguknak sem ismertek be, h melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!