Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kondi zuhanyzóban elég feltűnően néznek az mit jelent?
Figyelt kérdés
Elég jó méretem van, lehet azért? Öltözőben is előfordul.2015. máj. 17. 13:24
1/9 anonim válasza:
már meg is adtad a választ! egy jo méret előtt szivesen megáll az ember tekintete. :)
3/9 anonim válasza:
meg akarnak dugni szerintem. Ki afrancnak jut eszébe nézni a másik farkát?
4/9 anonim válasza:
Valószínűleg azt, hogy ez a homár mégis miért figyeli őket tusolás közben?
(csak akkor tudhatod, hogy néznek, ha te is figyeled őket:D)
5/9 RRR válasza:
én nem hajolnék le ezek után !:DDDD
6/9 anonim válasza:
Én speciel meleg vagyok mégsem szoktam bámulni másokat akár meztelenek, akár nem. Sőt, mosdóban is igyekszem kerülni a sakk-matt helyzeteket, bár egyáltalán nem vagyok gátlásos. Aki bejön, mint pasi meg alaposan szemügyre veszem, úgy, hogy észre sem veszik. Szóval fiúk, higgyétek el, ha jól néztek ki, egy-két meleg szemmel már le is vetkőztetett ;)
21/m
7/9 anonim válasza:
Ticsak ti engem inkább ne vetkőztessetek sehova okés???! :D
8/9 anonim válasza:
Engem is mindig néznek a kondi zuhanyzoban
9/9 anonim válasza:
meg fognak baszni ha nem figyelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!