Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván 1éve szedek fogamzásgátlót, de most abba szeretném hagyni. Menzesz után nem szándékozom többet szedni (symicia). Sok dolgot hallottam, hogy utána szenvedhetek a menzeszemmel, meg örüljek ha megjön stb. ezek mennyire igazak?
Elvileg a gyógyszer vízvisszatartó a szervezetben,ezért nő a súlyunk is,ha abba hagyom a szedést,lemegy az a plusz kiló?:O
köszönöm a válaszod,pattanásoktól nem tartok fog.gátló elött szebb volt a bőröm,mint most :)
Nekem gázos a hormonrendszerem alapjáraton, mikor elkezdtem először szedni azelőtt ebből csak annyi jelentkezett, hogy degeszre ehettem magam de nem látszott meg rajtam illetve iszonyatosan pattanásos voltam és a hajam is zsíros volt, nem volt pontos a menzeszem, havonta megjött ennyi volt a biztos pont és első nap előtti este iszonyatosan görcsölt de aztán minden happy. 3 év fogamzásgátló szedés letakarította a pattanásokat, viszont a gyógyszer alatt felszedtem 30-40 kilót depressziós evés miatt. Nem tudom mennyire volt hatással a gyógyszer a depressziómra, mert alapból szomorú eset miatt alakult ki, de lehet ráerősített. A libidóm a padlószint alatt volt és elég változékony volt a hangulatom, de mondjuk ez az utolsó félévben megszűnt mikor gyógyszert cseréltem. Aztán mikor abbahagytam visszajöttek a pattanások, a zsíros haj ami ráadásul erőteljesen hullott. Mindenhol sötét szőrszálak kezdtek nőni, különösen az államon és a hasamon (totál kiborultam tőle), aztán 8 hónapig nem volt menzeszem, amikor megjött majd 1 hónapig tartott aztán szépen lassan beállt, hogy havonta max 1 hétre kopogtatott be. A hajhullás is mérséklődött, a zsírosság maradt (2 naponta hajat mostam), menzesz alatt hihetetlenül görcsölt a hasam nem csak előtte, az első pár hónapban állandóan megijedtem a sok vértől, hát na a gyógyszer alatt meg a 8 hónap "szabadság" alatt elszoktam a mennyiségétől :D viszont a libidóm a plafont verdeste, és miután megint volt menzeszem ledobtam a súlyfelesleget mindenfajta megerőltetés nélkül, csak kevesebbet ettem és kb ennyi.
Viszont most egy féléve újra szedek gyógyszert csak teljesen másfajtát. A pattanások szinte eltűntek, a hajamat elég heti kétszer megmosni, nem hullik (csak hajmosáskor kb), a menzesz továbbra is szörnyű de legalább nem tart sokáig csak 4-5 nap és a libidómhoz se nyúlt hozzá, szóval én aztán többet nem hagyom abba, amíg nem szeretnék gyereket, mert most már tudom mire kell figyelni, mint "cserélni kell a gyógyszert!" mellékhatás és nem 30-40 kilóval nehezebben eszmélek amikor gyógyszer mellett képtelen vagyok fogyni mozgással is.
Szóval totál egyéni ki hogy reagál. Van akinek működik minden úgy, mint a gyógyszer előtt, másnak megbolygatja és lehet gyógyszerrel jobb, mint nélküle.
én egy éve szedem és + 20kgnál tartok..
remélem semmi baj nem lesz,mert agyvérzést kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!