Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ilyen nehéz szerelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz szerelmet találni?

Figyelt kérdés

Már elegem van abból hogy akárkivel megismerkedem nagyon nem passzolunk.Leszbikusként még nehezebb ismerkedni de én komolyan nem értem hogy miért nem képesek például szórakozóhelyeket létesíteni.

24/L

2016. máj. 22. 18:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A helyzet az, hogy mostanában még a divatleszbik száma is egyre növekszik. Azokról nem is beszélve, akik kiváncsi lányok és csak próbálkoznak..
2016. máj. 24. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Mert nem a megfelelő nem tagjai között keresed, azért.
2016. máj. 24. 20:42
 13/18 anonim válasza:

Valóban nehéz szerelmet találni. Nem hagyunk egymásnak időt, hogy rendesen megismerkedjünk, így nehéz komoly kapcsolatot kialakítani bárkivel. Szórakozóhelyen még nem próbáltam, inkább az internetes társkeresésre gondolok

26/L

2016. máj. 26. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:

#10 Az olyan ritka mint a fehér holló, vagy ritkább! :D

Külföldön ez biztosan gördülékenyebben menne.

2016. máj. 27. 08:05
 15/18 anonim válasza:

Èn ezt tapasztalom csak.. Pláne,hogy az ember csak csalódik. Hisz becsülendő barátokat nem lehet találni,nem mèg egy olyan lányt aki mellett leèlnèm az èletemet..

Hihetetlen.

Ès aki komolyan is gondolja..megfelelni a másiknak..csomó tèren meg pláne marha nehèz. Ha nagy nehezen is találsz valakit , akkor utána kiderül,hogy össze se illetek.. Mintha tűt keresnèk a szènakazalban._.

(Írhat aki akar)

Senkit se eszek meg:O

2016. máj. 31. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát énis tapasztaltam,hogy elég kevés.. Az ilyen kemény 2-3 oldalnyi párkereső szerintem vicc.. :'DD

De mondom megnézem,a lehetőséget megadtam neki,bár kár volt.

Ráadásul az ilyen beállítottságú emberek zöme vállalja fel meg fitoktatja az utcán ezeket a dolgait.

Én se szoktam. Viszont érthető, pláne ha a mostani generációt nézem.

Aki gondolja írhat ide is. (fiús vagyok) xD

22/L/L

2016. jún. 2. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:
#14 én ezt megcàfolom hogy gördülékenyebb. Én hàrom éve Németorszàgba élek, de nem volt azóta senkim... Az tény hogy többen felvàllaljàk, de itt sem olyan egyszerü...
2016. jún. 2. 23:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én meg olaszországban vagyok és itt sokkal elfogadottabb dolog mégse találok senkit, itt is nehéz..
2016. jún. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!