Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz szerelmet találni?
Figyelt kérdés
Már elegem van abból hogy akárkivel megismerkedem nagyon nem passzolunk.Leszbikusként még nehezebb ismerkedni de én komolyan nem értem hogy miért nem képesek például szórakozóhelyeket létesíteni.
24/L
2016. máj. 22. 18:33
1/18 anonim válasza:
Vannak melegbárok, és nem csak férfiaknak. Amúgy nem az üzletek feladata, hogy elássanak téged párral. Ha nem tudsz találni magadnak, magadra vess.
2/18 A kérdező kommentje:
Ahol én élek nincs.Neked meg nem feladatod hogy engem oktass vagy ha annak érzed keress más kérdést.
2016. máj. 22. 19:18
3/18 anonim válasza:
létesíts te egy ilyen szórakozóhelyet. probléma megoldva
4/18 anonim válasza:
Egyetértek. Szerintem is nehéz, sőt egyre nehezebb. Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy tényleg egyre kevesebb a komoly szándékkal rendelkező lány :D 18/L/L
5/18 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett a kérdezőt leoltani, de jól van. Én értelek téged és teljesen egyet is értek. Fél éve ismertem meg végre egy normális nőt, az igazit, ebben biztos vagyok. Véletlen, hirtelen jött az egész. 3 évig semmi normális és említésre méltó nő nem került a közelembe, nem tudom miért... Ne add fel, nálad is eljön majd A pillan(tás)at. :) 24/L/L
6/18 anonim válasza:
en se nagyon talalok !! :( aki kulsoleg es belsoleg is tetszene
7/18 anonim válasza:
Nekem meg az a bajom, hogy egyszerűen nem tudom, hogy ki az aki valóban leszbikus, és ki az akibe csak belelátom.... Így aztán nem merek lépni senkinél :(((tényleg külön erre a célra létrehozott szórakozóhely kell ahhoz, hogy felismerjük, vagy nektek van valami "belső radarotok"???? 23/L
8/18 anonim válasza:
En bi lányként most nagyon szeretnek barátnőt. De sajna nem ismerem fel h ki hetero es ki nem... Csak a fiús lanyirol tudom h nem azok. De a lanyosak jönnek be😞
(Aki szeretne írhat)
9/18 anonim válasza:
szerelmet keresek en is :) 20/L
10/18 anonim válasza:
Én is keresek egy nőies lányt, aki komolyan is gondolja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!