Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan férfit találni, aki eltartana, megadna mindent és cserébe örök szerelmet és hűséget fogadnék!? 22/L

Figyelt kérdés
Normális válaszokat várnék! A szüleimmel élek és pokol az egész életem, szeretnék ebből az egészből kitörni és nem szenvedni többet! Normális életet akarok egy férfi mellett végleg!
2016. febr. 24. 20:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megadnám neked ezeket a dolgokat csak az a baj, hogy nem hiszem el a "cserébe örök szerelmet és hűséget fogadnék" részt.

(Itt megjegyezném, hogy a kérdéssel kapcsolatban is vannak kétségeim.)

2016. febr. 24. 20:23
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Ébredj, királylány....
2016. febr. 24. 20:23
 3/19 anonim ***** válasza:
19%

Szia trollocska,vagy inkább ribike? :D

Hol találhatsz?

Bárhol.

Nézegess a 30+ férfiak között.

Előre szólnék,ha ezt komolyan gondolod,xar életed lesz,mert nem egy társ leszel,hanem egy bármikor lecserélhető "műpina",de te tudod.

2016. febr. 24. 20:25
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Itt vagyok én! :)
 5/19 anonim ***** válasza:
15%

Az neked a normális élet, hogy eltartott leszel?

És ki akadályoz meg benne, hogy te kitörj abból a rossz életből?

Ha magadtól nem megy, mástól se fogod megkapni.

Ja és ugye tudod, hogy ha már eltartott leszel, akkor azért nem csak azt a két szolgáltatást kell nyújtanod, amit írtál, leendő luxus k..va. És használati tárgy leszel.

6/19 anonim ***** válasza:
Válaszd a másik 64-est, én túl ronda vagyok, szerintem ha meglátnál meggondolnád magad amúgy is...
2016. febr. 24. 20:26
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Ha lenne pénzem szívesen :D vársz rám 2 évet? Addigra már jól fog menni a munka, utána egy életre megkapod amit kell!
2016. febr. 24. 20:29
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Gyere, de akkor minden reggel erényövet teszek rád, és az egyetlen kulcsa nálam lesz!
2016. febr. 24. 20:30
 9/19 anonim ***** válasza:
39%
gyere. 24F
2016. febr. 24. 20:31
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
"Szerelmet"
2016. febr. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!