Agykontrollal, esetleg simán csak pozitív gondolkodással lehet szerelmet találni?
Ha harmóniában vagy, akkor készen áll a lelked rá.
A válasz igen.
A pozitív gondolkodásmód bevonzza a pozitív "dolgokat" az életedbe.
Szerintem ezt a filmet nézd meg: A Titok
hát, az én személyes véleményem az, hogy ez nem attól függ. Persze annak, hogy pozitívan gondolkodsz, lesz egy nagyon jó kisugárzása, ami vonzó lehet. Azonban azt is tarts észben, hogy a jellemhibáid, vagy a rossz kommunikációs sémák nem tűnnek el maguktól csak azért, mert pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz (ismét leírnám, hogy viszont soakt segítenek)!
Nálam a következő volt a helyzet:
- egy kis puhap*cs voltam, de nem zavart
- elkezdett zavarni, nem tudtam, hogy mit tegyek
- elkezdtem kutatni, végül elmentem egy "behaviorális" tréningre, ahol helyes kommunikációt tanultam, és megízleltem azt, hogy milyen elhagyni a komfortzónát.
- Sokat javult a kommunikációm, javultak a kapcsolataim, és a kisugárzásom, meg a testtartásom is (!), de nem azért csináltam, hogy imponáljak a lányoknak, hanem magam miatt!
- egy éve találkoztam egy csodás lánnyal
- innentől már minden ment magától! :)
Mi ebből a tanulság? Foglalkozz vele, áldozz rá, gondolkodj jól, és pozitívan, de ne azért hogy a lányoknak tetszél, hanem mert így sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben!
Ha meg összejön a dolog, azt tudni fogod. Onnantól nem szabad kapkodni, hagyni kell a lányt, húzni az agyát, hadd legyen ideje beléd szeretni ;)!
Legyen egy csodás napod/napotok! ;)
Pozitív gondolkodás elősegítí, mindenképp.
Az agykontroll...hát azt nem tudom, de nem hinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!