Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a tendő ilyenkor? Itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tendő ilyenkor? Itt töbről van szó?

Figyelt kérdés

Van egy 18 èves lány jártunk kapcsink elèg viharos volt.

Most beszèlgetünk egèsz jol el vagyunk.Tudja h szerelmes vagyok bèl mèg is a barátságot erőlteti.

Multkor mondtam neki h tartsunk egy kis szünetet.Erre ő nagyon kiakadt azt hajtogatta h fontos vagyok neki szüksège van rám nem akar elveszîteni abba bele halna.

Kábè mint ha járnánk ès èlete szerelme lennèk ugy reagált.

Engem nagyon meg visel nehèz ugy barátja lenni valakinek akibe szerelmes vagy.Kèrdezi h mi a baj de ugy èrzem hiába mondanám el neki nem lenne változás.Egyszer elmondtam neki az èrzèsrimet de akkor is csak azt hajtogatta h fontos vagyok neki szüksège van rám ne dobjam ki őt az èletemből.

Egyik nap taliztunk ès hosszasan magahoz őlelt.

Nèha nèha bedobja h a barátnője amit nem tudom h igaz vagy semm a lètezèse vagy csak fèltèkenyè akar tenni.De fura ha van barátnője mèrt rnem enged el mèrt nekem panaszkodik mindig meg mesèlget.

Soha nem áradozott h itt ès itt volt barátnőjèvel sőt inkább az jött le h egèsznap otthon ül.

Èn nagy áldozatott hoztam miadta inkább magamnak okozok fájdalmat csak h ő boldog legyen.

De sajnos egyre nehezebben viselem mezt így .

2016. ápr. 14. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsatok szunetet meg ha nem is alarja ...mondd neki h : hogy en megprbaltam de igy nem megy . Tobnet akartam mint baratsag mert szeretlek ! De te nem akarsz ...hagjuk egymast nig leulepedek bennem az erzelmek . Neked ugy is ott a baratnod ...addig legy vele .
2016. ápr. 14. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki ezt nem egyszer.

szépen is kértem.

voltam .... is sajnos,de akkor se fogadta el és csak hajtogatta a szövegét.

De én is hülye vagyok h így ebbe belevágtam.

Figyelmen kívül kéne hagynom őt és amiket mond de nagyon szeretem az a baj :(

2016. ápr. 14. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
De ne csak mindd!! Tedd is !
2016. ápr. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!