Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak csúnya férfiak bókolnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak csúnya férfiak bókolnak nekem. Ti mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
azt, hogy felületes nőszemély vagy, aki nemhogy egy előnytelen kinézetű férfit, de senkit sem érdemel, amíg fel nem nő.
2016. ápr. 10. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:
jót
2016. ápr. 10. 09:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én jól kinéző férfi vagyok és emlékszem kamasz koromban csak csúnya lányok bókoltak nekem vagy kezdeményeztek nálam.

Ez miatt akkor azt hittem hogy én is csúnya vagyok és addig is eléggé visszahúzódó voltam, de akkor eléggé lement az önbizalmam.

Igazából arra jöttem rá, hogy rendszeresen bókokat úgy is csak az ellenkező nem kevésbé szép tagjaitól kap az ember. Azóta rájöttem, hogy tetszem szép lányoknak is, de ők nyilván nem fognak bókolni nekem mint egy csúnya lány. Ugyanez igaz lehet fordított esetben is.

Simán lehet hogy jól nézel ki külsőre, de attól még ne várd, hogy a vonzó férfiaktól kapsz bókokat. Olyat nagyon senki nem kap.

Én magam is tudom magamról, hogy pl nem szoktam szinte soha bókolni a szép lányoknak.

2016. ápr. 10. 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Még nem volt rá példa.

25F

2016. ápr. 10. 09:26
 5/13 A kérdező kommentje:
3# én is erre gondolok.
2016. ápr. 10. 09:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy te sem vagy olyan jó nő.
2016. ápr. 10. 09:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy jó nő vagyok?
2016. ápr. 10. 09:55
 8/13 anonim ***** válasza:
3-as: same here, man! :D
2016. ápr. 10. 09:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy írtad?

2016. ápr. 10. 10:09
 10/13 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, hogy a csúnya külső nagyon is tartalmas belsőt takar.

Jobb lenne ha egy káromkodásból doktorált izomagy füttyögne utánad az utcán?

2016. ápr. 10. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!