Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak csúnya férfiak bókolnak nekem. Ti mit éreztek ilyenkor?
Én jól kinéző férfi vagyok és emlékszem kamasz koromban csak csúnya lányok bókoltak nekem vagy kezdeményeztek nálam.
Ez miatt akkor azt hittem hogy én is csúnya vagyok és addig is eléggé visszahúzódó voltam, de akkor eléggé lement az önbizalmam.
Igazából arra jöttem rá, hogy rendszeresen bókokat úgy is csak az ellenkező nem kevésbé szép tagjaitól kap az ember. Azóta rájöttem, hogy tetszem szép lányoknak is, de ők nyilván nem fognak bókolni nekem mint egy csúnya lány. Ugyanez igaz lehet fordított esetben is.
Simán lehet hogy jól nézel ki külsőre, de attól még ne várd, hogy a vonzó férfiaktól kapsz bókokat. Olyat nagyon senki nem kap.
Én magam is tudom magamról, hogy pl nem szoktam szinte soha bókolni a szép lányoknak.
Lehet, hogy a csúnya külső nagyon is tartalmas belsőt takar.
Jobb lenne ha egy káromkodásból doktorált izomagy füttyögne utánad az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!