Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda a péniszem. Ez szexuális téren jelenthet hátrányt?
Figyelt kérdés
Húgycső hasadékkal születtem, vagyis a húgycsőnyíládom nem a pénisz tetején hejezkedik el, hanem a makkom alatt, ami amúgy szív alakú. Voltam műtve, így a nyílást közelebb tudták hozni a végéhez, de még mindig nem az igazi, és a sugár sem épp a megfelelőszögben távozik. Zavarnak a hegek is, bár nehezen észrevehetőek. Szóval az egész miatt egyfajta gátlásosság alakult ki bennem, szexuális kapcsolatom még nem volt.2016. márc. 13. 01:03
1/6 anonim válasza:
Engem nem hiszem, hogy zavarna, de biztos van, akit igen. Ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni, el kell fogadni. Komoly kapcsolatban nem hiszem, hogy zavarná a párodat, ha mégis, akkor nem is érdemes folytatni. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából tudnék, csak rettenet sok pénz kéne hozzá.
2016. márc. 13. 01:33
3/6 anonim válasza:
Hát ha nagyon zavar, és te úgy jobban éreznéd magad, akkor kezdj el gyűjtögetni. :) De hidd el, értelmes lánynak ez nem lesz probléma. Senki sem tökéletes. :)
4/6 anonim válasza:
El kell fogadnod magad ahhoz, hig mások is elgogadjanak. Kezeld természetesen, akkor ők is úgy veszik.
6/6 anonim válasza:
Szerelmesen biztos nem zavarna, ha egyébként tetszene a pénisze akkor meg főleg nem érdekelne, hogy kicsit érdekesen néz ki a makk környéke. Sőt nekem gyakran tetszenek kisebb testi hibák, lehet hogy kifejezetten bejönne, hogy nem hétköznapi.
Kerestem korrekció utáni képeket, az hamarabb feltűnik ha számomra kevésbé esztétikus a pénisze, mint maga a korrigálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!