Első két szexuális együttlétem után, most 3 nap elteltével a péniszem kipirosodott, a húgycsőnyílásomnál is és megdagadt, a makkom piros pöttyös. Mit tehetnék?
Én szűz voltam, nekem ez a két alkalom volt az első kettő.
18 éves vagyok. A partnerem egy érett hölgy/anyuka volt.
Elmondása szerint pár hónapja nem volt senkivel. Egyébként ápolt, tiszta stb.
Egyik nap volt az első, és következő nap a második. Azóta eltelt 3-4 nap. Ma éreztem hogy viszket a makkom, és a wc-n néztem hogy mi a gond, láttam hogy pici piros pöttyös a makkom, és a húgycsőnyílásnál pedig megvan dagadva látszat szerint és nagyon piros. Viszont ha hátra húzom a bőrt, akkor a makk széle/ korona alatt látszanak normál esetben a hajszálerek, nekem szinte az egész rész piros, addig ameddig hátra lehet húzni a bőrt. szóval az ott lévő rész olyan 60-65 százaléka piros.
Mit tegyek ez esetben ???
Elmentem volna már orvoshoz, csak hogy mondjam el szüleimnek hogy milyen a péniszem ? +++ hogy mondom el hogy volt szexuális kapcsolatom...mikor nekem nem is tartottak soha felvilágosítást, nem tudom hogy is kezdenék beszélni nekik erről.
És a másik nagy probléma, ha végül elmondom mert félelmembe elmondom, nem akarok bajt...akkor megkérdezik kivel ? na itt megvágnak, mert az adott hölgy 10 évvel idősebb mint én, és gyereke is van (elvált amúgy)...ezek a dolgok titokba voltak.
Baj lenne ha kiderülne....mit tegyek ???? Segítsetek...
Kihagytam a legfontosabb dolgot, 1 alkalommal se védekeztünk.
először beleélveztem, de most ez nem lényeges...vett be pirulát.
Másodszor pedig, rendesen benedvesedett...remélem nem kaptam el tőle semmit.
1.) Nem kell feltétlenül elmondanod szüleidnek, elmúltál 18.
2.) Valószínűleg gombád van. 2 db kapszulát fogsz rá kapni, és elmúlik.
18 éves vagy!
A történetedből kiderült, hogy már duplán is nagyfiú vagy!
Ne a szüleiddel beszéld meg ezt a problémát, hanem a dokival. Neki elmondhatsz mindent, tőle nem fog máshoz eljutni a sztorid!
Jobbulást!
Szerintem is gombád van.
Ritkán ugyan, de pl.: wc-n vagy zuhanyzóban, stb. is összeszedheted.
Nekem az első strandolás után jött ki.
duplán vagyok nagyfiú ? :)
Aggódok kicsit, mert akkor a háziorvoshoz kell elmenjek, adjon beutalót...stb. A háziorvosom magyar, de ahova majd kell menjek az román :/ és nem fogom magam tudni kimagyarázni.
+ anyagilag nem állok én úgy. csak most kezdek munkába állni. szüleim se állnak úgy, azért járok majd munkába...
Romániában élek.
Amúgy szerintetek, ha a háziorvosommal beszélek, akkor ő tudna valamit adni rá amitől elmúlik ???
ha lehet megoldanám így....vagy házi ötletek...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!