Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szeretem a parom de valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a parom de valami hianyzik a szexbol. Mi a helyes ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tobb mint egy eve elunk egyutt parommal es jo a szexualis eletunk is, de valami megis hianyzik. En sokkal jatekosabbnak, kivancsibbnak, talan perverzebbnek tartom magam.

En megertem hogy nala van egy hatar es tiszteletben is tartom es veletlenul sem akarom elhagyni emiatt, de szexualisan akkor is tobbre vagyom. Nem tudja hogy vannak biszex hajlamaim, nem is akarom, hogy tudja, mert nincs annyira nyitott a vilag fele, hogy ezt tudja kezelni.

Mar gondoltam arra is, hogy kialakitok valakivel egy szexkapcsolatot ahol az 'extra' vagyak is eloterbe kerulnek de nem tudom hogy ezzel csak artanek vagy segitenek a kapcsolaton. Mukodokepesnek tartja valaki ezt az utat? Netan van valaki hasonlo helyzetben mint en? Kivancsi lennek a velemenyetekre, tanacsaitokra, elsosorban nok reszerol de persze a ferfiake is erdekel.

Tudom, ez itt nem az ismerkedes helye, ugyanakkor ha valaki magara ismer ebben a szituacioban, azzal szivesebben beszelgetnek hosszabban is. Varom hozzaszolasaitokat :)

28/F

2016. ápr. 5. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is bi vagyok, és eddig csak egy olyan komoly barátnőm volt, akinek elmondtam. Féltem nagyon a választól, de ő nagyon örült! Na nem a biszexualitásomnak, hanem hogy elmondtam, mert ezzel jeleztem felé a feltétlen bizalmam és őszinteségem. És később bizony ő keresett nekem pasit félig-meddig titokban, ő beszélte le a randit...
2016. ápr. 5. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Tudom ez lepontozással fog járni de ha az én párom valaha is megtudná hogy bukom a saját nememhez és akarok kolbászt a fenekembe öngyilkos lenne...

Nekem mindig azt mondta a csajom ha megcsalom és jó volt mondjam meg neki de nála jobbal csaljam meg és ne prostival.... Mert belehalna a szégyenbe....

2016. ápr. 5. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok, és ha csajozok, akkor az első, hogy ezt elmondom nehogy később meglepetés érje. De ha nővel vagyok hosszabb ideig, akkor eszem ágában sincs férfi után kajtatni.
2016. ápr. 5. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, hála a jóégnek most bi szeretőm van, sokkal jobb mintha heteró lenne, mert engem is izgat, ha foglalkoznak egymással a férfiak. Eddig csak kettesben voltunk, de már a tudat is izgat, meg hogy ilyenekről lehet vele beszélgetni.
2016. ápr. 5. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
akárhogy is, a titkolózás biztos nem lendítené előre a kapcsolatotokat. Inkább puhítgasd
2016. ápr. 5. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:

Wao! Bevallom most pozitivat csalodtam bennetek, sok hasznos es elgondolkodtato valaszt kuldtetek, elore is koszonom oket, maris sokat segitettetek.

Csakhogy egy picit kerekebb legyen a tortenet, mar ismerem annyira, hogy tudjam azt, hogy felesleges puhitanom tovabb, elertem a hatart nalla.

Nem tudom mennyiotok kepes arra amit most le fogok irni, de julon tudom valasztani azt pusztan csak szex es szorakozas es kulon tudom azt is valasztani amit a parommal elek at. Semmiert sem cserelnem el azt ami parommal van koztunk az agyban ugyanakkor tenyleg nagyobb a szexualis vagyam az ovenel es sokkal szelesebb skalan is mozgok. Van szex es szeretkezes :)

Valoszinuleg en sokkal vadabb, talan perverzebb vagyok nala, ezert erezhetem ugy hogy ez nekem meg nem eleg.

Mi a velemenyetek arrol, lehet mar talan az is segitene a dolgokon hacsak lenne egy levelezo/beszelgetopartnerem akivel a vadabb, mereszebb vagyaimat ki tudom beszelni?

Kicsit tehetetlennek erzem magam, mert akarhonnan nezzuk megcsalas, ha valaki massal elem ki mereszebb vagyaim ugyanakkor tartok attol, hogy az fog a kapcsolatunk rovasara menni, ha elfojton ezeket a gondolataimat magamban. Csiki csuki allapot :)

2016. ápr. 5. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van levelezőtársam , akivel a piszkosabb fantáziánkat beszéljük meg ..és mióta ő van , párommal is jobb a szex ..
2016. ápr. 6. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szereted a párodat, és vele képzeled el a további életedet, de ő nem nyitott, akkor pihentesd a bi hajlamodat. Max levelezőpartnerig menj el!
2016. máj. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!