Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyenkor szerintetek hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor szerintetek hogyan szexelnek?

Figyelt kérdés
Néha hallom amikor a szüleim szeretkeznek, utána pedig az éjszaka közepén anyám kimegy a fürdőszobába és ott törölgeti magát, azért érdekel kicsit a dolog, mert utána semmi fürdés vagy valami szokásos, hanem ez a törölközés meg mosakodás van, ezekből rá lehet jönni hogy hogyan szexelnek ?
2016. ápr. 12. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Biztos a szájába vagy az arcára élvezett fater.
2016. ápr. 12. 20:06
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Csak kifolyt belőle és azt törli le. Esetleg megmossa ott. Máshol minek, ha előtte úgyis fürdött már.

Szexelni pedig bárhogy szexelhetnek, ebből nem lehet kikövetkeztetni.

De szerintem ezen te ne törd a fejed, ők is megérdemlik, hogy jó legyen nekik.

2016. ápr. 12. 20:10
 3/13 anonim ***** válasza:
De am csak én vagyok szex után izadt és csak nekem muszáj lezuhanyoznom? :D
2016. ápr. 12. 20:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ezekből nem lehet tudni
2016. ápr. 12. 20:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mintha megtörölném a szám és tudnád, hogy mit ettem. :D
2016. ápr. 12. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Max hangokbol lehetne abbol is csak annyit hogyha nagyon elvezi akkor en vagyok ott nem a fater ;)
2016. ápr. 14. 08:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Olyasmit szoktam hallani, hogy közben erősen smárolnak, anyámnál gyorsabb lihegés néha, de azt is hallom, hogy párat apám is szokott
2016. ápr. 14. 08:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha anyud liheg, akkor annyit lehet levonni belőle, hogy éppen szabad a szája, ergo apud vagy a popójában van, vagy p_unciban vagy éppen mellbe tolja. Ha közben smárolnak, akkor valószínűleg az előbbi kettő.

Ha csak apud liheg, akkor könnyen lehet, hogy a fa_ka éppen gátolja anyudat a hangok kiadásában.

2016. ápr. 14. 10:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Remek estéid lehetnek
2016. ápr. 14. 10:23
 10/13 A kérdező kommentje:

#8 a melles dolgot azt szerintem kizárhatjuk... viszont amit utolsó lehetőségnek írtál, az nagyon valószínű, van mikor csak apám hallatszik

#9 azért nem mindig hallom

2016. ápr. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!