Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédban hangosan szexelnek, mit lehet ilyenkor tenni, ha zavar?
Figyelt kérdés
Főleg, mert a 14 éves lányom is hallja, és szólt, hogy nem tud aludni, csináljak már valamit. Na de mit?2013. máj. 5. 23:49
2/58 anonim válasza:
Rugd be az ajtót rájuk és lődd főbe őket
3/58 anonim válasza:
Bocsi, legözelebb halkabbak leszün. :)
5/58 anonim válasza:
Nem igen tudsz mit tenni.. de ha eddig ez nem volt baj, akkor lehet hogy csa
6/58 anonim válasza:
*csak kivèteles alkalom.. holnap talàn érdemes lenne beszélgetne velük, vagy ezt hallgatod életed végéig
7/58 anonim válasza:
Közszeméremsértés... Gyökér az ilyen ember aki ilyet tesz.
Jelentsd fel őket, halál komolyan mondom!
8/58 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy lehetnek emberek ekkora par.sztok, hogy hangosan kúrnak a szomszédban, főleg késő este. Ennyire nincsenek tekintettel másokra? Én is dugtam ilyentájt, de halkan csináltuk, mert tudom milyen zavaró lehet hallgatni a másik idióta nyögését.
9/58 Bino válasza:
Mondjuk mi lenne ha bekopognál és megkérnéd őket?
Nekem bejött, a szomszéd nő fél tőlem azóta. Perverz kislánynak hisz, amiért mertem szólni, de gondolom, ha egy 14 éves lányod van akkor simán átkopoghatsz akár a falon is.
10/58 anonim válasza:
dörömbölj át; esetleg legközelebb, ha találkozol velük, kérdezd meg, hogy ők is hallották-e egyik éjjel, hogy valaki milyen hangosan romantikázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!