Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédban hangosan szexelnek, mit lehet ilyenkor tenni, ha zavar?
Figyelt kérdés
Főleg, mert a 14 éves lányom is hallja, és szólt, hogy nem tud aludni, csináljak már valamit. Na de mit?2013. máj. 5. 23:49
51/58 anonim válasza:
52/58 anonim válasza:
Pedig amikor a kérdésénél nem tudot csajozni,mert gyorsan leírtam,hogy csapda,egyből írt
"felrúglak te csíra"
54/58 anonim válasza:
Ő az, köszi, hogy "felnyitottad" a szemem. Ezt jó tudni, ezután váltok én is stratégiát. (Csak adná az Isten, hogy legyen annyi vér a pucájában, hogy beszélgessen velem)
55/58 anonim válasza:
Nos GeGeL, beszélgetünk? 23 éves létedre igazán hozzászólhatnál a témához, Fater!!! Most beszélgessél velem! Ma valahogy "toppon" vagyok. Haha Írj fater, nem harapok! xDD Ne feledd!!-->Te kezdted, akkor jussunk már dűlőre, mert ez így nem állapot, Fater!!!!! Nos??!!xDD
56/58 anonim válasza:
Hülye gyökér, az ilyen idiótákat reggelire megeszem, b*zdmeg!!
57/58 anonim válasza:
Öcsém, hány éves vagy? Nem lehet, hogy csak nem akar lealacsonyodni a szintedre?Leírhatod még párszor, hogy mekkora király vagy és mennyire elemedben vagy, meg mennyire le tudsz osztani másokat, de értelmesebb akkor sem leszel.´
Ám azzal, hogy még mindig itt irogatsz neki,elérte a célját, te itt eszed a kefét, ő meg röhög a markába. Egy szó nélkül a padlóra küldött.
58/58 anonim válasza:
Nem úgy tűnik, hogy röhög a markában, a privát üzenetit szem előtt tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!