Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédban hangosan szexelnek, mit lehet ilyenkor tenni, ha zavar?
Figyelt kérdés
Főleg, mert a 14 éves lányom is hallja, és szólt, hogy nem tud aludni, csináljak már valamit. Na de mit?2013. máj. 5. 23:49
21/58 anonim válasza:
Ma ők szexelnek, holnap meg kapják az APEH-tól a megb@szó levelet :D
22/58 anonim válasza:
Kopogj at a falon, vagy csongess be. Ha kinyitjak, szolj, hogy kiskoru gyereked van ( igaz 14 evesen mar lehet o is szexel )
23/58 anonim válasza:
Fején találtad a szöget! Fater!! ;)
24/58 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron is ez ment, aztán jött a tél, bezárultak az ablakok, kevésbé hallottuk, most, hogy megint itt a meleg, ott folytatódik minden ahol abbamaradt. Eleinte, ha túl korán kezdték és a lányom még nem aludt, felhangosítottam a tévét, hogy ne halljuk, de bárhogy is próbáltam leplezni a zajokat a lányom egy idő után rájött, hogy mi is ez a hang. Mondjuk nem ilyen felvilágosítást szántam neki, de ez van.Óriási bunkóságnak tartom amúgy. Jó ötlet a feljelentés, csak attól tartok, ha rájönnek ki tette a feljelentést megbosszulják. Egyszer átdöngettem, válaszul vissza döngettek, aztán ment minden tovább. Gondoltam alább hagyják egy idő után, mivel új volt a pasija a szomszédasszonynak és a régivel sosem voltak hangok, gondoltam várunk. No, de elmúlt egy év és a nyögések, jajveszékelések egyre hangosabbak, és egyik menet a másik után, őrjítő kivárni, hogy mikor hagyják abba, hogy végre csend és nyugalom legyen.
2013. máj. 6. 00:23
25/58 anonim válasza:
yellow123 takarodj már erről az oldalról mert szétfinggatlak. Kérdező, ezek ostobák, én beszólnék a yardoknak, amikor kúrnak.
26/58 anonim válasza:
Első körben én közösképviselővel beszélnék erről, mert lehet mást is zavar a dolog, akkor pedig majd a kképviselő beszél velük mivel lakók érdekeit kell szolgálnia. Ha ez sem megy akkor pedig a jard, ha megbosszulják, hogy feljelentetted akkor azért is feljelentheted, ez magától nem igen fog megoldódni. Laktam én is hasonló körülmények között, ott a képviselővel ezt a dolgot meg tudtuk oldani.
27/58 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a rendőrség foglalkozik ilyenekkel. A közterület felügyelet pláne nem, elvégre nem közterület.
Meg aztán kulturált, európai emberek vagyunk. Kopogj át holnap délután, és mondd, hogy szeretnéd, ha kevésbé hangosan kúrnának (nyilván ennél szofisztikáltabban érdemes fogalmazni). Szépen, nyugodtan, meg lehet ezt beszélni. Szerintem a közös képviselőt is kár belevonni, neked is megalázó, neki is, meg a szomszédnak is.
28/58 anonim válasza:
Belém kötött a kis csíra, de sajnos elvérzett az elején:( Így sajnos szomorkodom, pedig azt hittem, egy tökös, kitartó formára találtam, de sajnos nem:( (Pedig már dörzsöltem a tenyerem)
29/58 anonim válasza:
Nyugodj már le, szerelmem! Nem is érdemes ezekkel foglalkozni, inkább hokizz egyet a combimra!
30/58 anonim válasza:
Jó, csak ez a gyökér nem tudja kibe kötött bele!! Hát én megeszem reggelire a tagot!! De sajnos nem mer rám írni, mert egy kis puha p*cs! Egyébként most elemembe vagyok...... De nem találtam "ellenfélre" :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!