Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédban hangosan szexelnek, mit lehet ilyenkor tenni, ha zavar?
Figyelt kérdés
Főleg, mert a 14 éves lányom is hallja, és szólt, hogy nem tud aludni, csináljak már valamit. Na de mit?2013. máj. 5. 23:49
31/58 anonim válasza:
Köszi szerelmem, téged igazán kedvellek:) Puszi:P
32/58 anonim válasza:
Csak egy puszit kapok? Hát jó.... :'(
33/58 anonim válasza:
Nem csak egy puszit kedvesem:) Tudod, hogy nyalnám, és puszilnám a szexi szép combod, drágaságom:P Egy ilyen klassz csajt, mint te vagy, Non-Stop csak kényeztetném:):P Puszi a helyes arcodra, szerelmem:$
34/58 anonim válasza:
A lépcsőházat tele kell plakátolni, hogy szexelni halkabban is lehet :D
35/58 anonim válasza:
Hogy lehet egy ekkora gyökérnek 75%-os válasz hasznossága, amikor olyan ostoba mint egy vödör teveszar?
37/58 anonim válasza:
Édes fiam, privátban írjál, mint mondtam!! Miért nem akarsz velem privátba beszélgetni????
38/58 anonim válasza:
Az imént közzé tettem, hogy ma elemembe vagyok! Elbeszélgetnék én veled örömmel, koma!!!
39/58 anonim válasza:
Írj rám valami olyasmit, ami meghat. Aztán én válaszolok neked, a legnagyobb kedvességgel, Fater!!
40/58 anonim válasza:
De, te ahhoz egy gyáva nyúl vagy!!! Csak a szád nagy!! De mikor "színre" kellene lépni, akkor megfutamodsz!!! Őszintén, örülnék, ha össze akasztanánk a bajszunk Fater!! Majdhogynem felcsigáztál!!:D (Ezt szeretem) Ilyenkor érzem magam "otthonosan" ;) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!